Region

Svet

Ana Sević u drugom stanju?! Danijel najsrećniji, to će mu biti prvo dete!

Bivša supruga pevača Darka Laziće, Ana Sević navodno je u drugom stanju. Pevačica leto provodi u Crnoj Gori sa svojim izabranikom Danijelom Nedeljkovićem i ćerkom Lorenom, i baš tu su je saznala lepe vesti. Danijel najsrećniji, to će mu biti prvo dete!

Ana Sević u drugom stanju?! Danijel najsrećniji, to će mu biti prvo dete! Screenshoot/InstagramDobro obavešten izvor otkriva:

"Ana je smeštena u Kotoru. Ona i i Danijel iznajmili su najluksuzniji apartman, a društvo im pravi Lorena, od koje se ne razdvajaju. Ona je ta koja mami već neko vreme traži da joj rodi brata, a sada je Ana rešila da svojoj mezimici ispuni želju. Ana i Danijel viđeni su u Kotoru kako kupuju test za trudnoću, a kad ga je uradila i shvatila da je pozitivan, njihovoj sreći nije bilo kraja."

Izvor još dodaje da Ana Sević i njen izabranik, planiraju intimno venčanje:

"Ipak, oni ovu vest kriju od svih jer ne žele da izbaksuziraju. Zasad su se poverili samo najbližima, a plan je da Ana sledeće nedelje izvadi krv kako bi bili sto odsto sigurni da je zaista trudna. Najsrećniji je trenutno Danijel jer će ovo biti njegovo prvo dete. On i Ana su već pričali o svadbi, koju planiraju za sledeću godinu, a pre toga će organizovati malo intimnije venčanje, samo za porodicu i najuži krug prijatelja."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Svet


>