Region

Svet

Dušan Kojić je smešten u Englesku bolnicu! Oglasila se porodica sa jednom molbom!

Dušan Kojić Koja je nakon moždanog udara, smešten u Englesku bolnicu! Oglasila se njegova porodica sa jednom molbom, a takođe se i zahvaljuju na brizi i razumevanju. 

Dušan Kojić je smešten u Englesku bolnicu! Oglasila se porodica sa jednom molbom! Screenshoot/InstagramBas gitarista, pevač, kompozitor i vođa rok benda "Disciplina kičme" Dušan Kojić Koja (58) imao je moždani udar i nalazi se u bolnici u indukovanoj komi.

Kako se navodi, on je moždani udar doživeo pre oko dve nedelje tokom posete svojoj sestri koja živi u Engleskoj. Tim povodom, oglasila se i porodica legendarnog muzičara koja je u svojoj objavi zahvalila svima koji brinu za Koju ali je i zamolila za privatnost u ovom, za njih teškom trenutku:

"Povodom objavljivanja vesti o zdravstenom stanju Dušana Kojića Koje, porodica, bliski prijatelji i saradnici se zahvaljuju svima na pokazanoj brizi i mole za privatnost. Po dolasku u Veliku Britaniju Koja je osetio određene zdravstvene probleme. Engleski lekari su ustanovili da je u pitanju moždani udar, te mu je pravovremeno pružena specijalistička pomoć i čeka se da se oporavi. Uz vaše iskrene želje za oporavkom, još jednom apelujemo da je našem Koji i članovima njegove porodice u ovom trenutku najpotrebniji mir. O svemu ćemo vas pravovremeno obavestiti zvaničnim saopštenjem. Zahvaljujemo na brizi i razumevanju "- na kraju navodi porodica Kojić.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>