Lepota

Ljubav

Dubinsko hidriranje kose u kućnim uslovima! Bićete jako zadovoljne rezultatom!

Suva kosa uopšte ne izgleda dobro, a rešenje nije skupljati je u punđu ili stavljati razne preparate kako bi privremeno izgledala bolje. Postoji rešenje! Dubinsko hidriranje kose u kućnim uslovima! Bićete jako zadovoljne rezultatom koji vidite u ogledalu!

Dubinsko hidriranje kose u kućnim uslovima! Bićete jako zadovoljne rezultatom! Svet Plus



Kosa može biti isušena iz više razloga, često farbanje, feniranje, peglanje, a tu je i sunce, slana voda, hlor... Mnoge dame izdvajaju novac da hidriranje urade u salonu ali to isto možete uraditi i kod kuće sa mnogo manje para. Potrebno je samo da imate volju i da odvojite sat ipo vremena za to.

Da biste povratili blistavost i lepotu vašoj kosi potrebno vam je:

- Dobro pakovanje za kosu koje u sebi sadrži korisna ulja i vitamine (ima ih u malim pakovanjima za jednu upotrebu)
- Fen za kosu
- Kapa za kupanje ili obična kesa i peškir.


Kosa na sebi ne sme da ima lakove, gelove i ostala sredstva za oblikovanje.

Pokvasite blago kosu i po celoj dužini bogato nanesite masku. Na koren nemojte stavljati. Ukoliko želite u vlasište možete utrljati tečni Pantenol. Uvrtite kosu kao za punđu i stavite kesu ili kapu, a zatim 3-4 minuta zagrevajte kosu preko kese fenom i odmah uvijte peškirom. Sada se vratite vašim kućnim obavezama ili dobroj knjizi koju čitate, na pola sata. Nakon pola sata još jednom zagrejte kosu fenom pa vratite peškir na još pola sata. Biće potrebno da to uradite tri puta pre nego što kosu operete nekim blagim šamponom i pustite je da se sama osuši (Bez fena!)
 

Tri nove boje za kosu! Toliko lepe da izgledaju kao da nisu sa ovog sveta!


Dubinsko hidriranje kose biste trebale da radite jednom mesečno ali ako vam je kosa jako oštećena i suva slobodno postupak ponaljajte jednom nedeljno dok ne budete zadovoljne, a zatim možete jednom mesečno.

Mitiseri i bubuljice će ovom metodom potpuno nestati!

Za dehidriranu kosu je jako dobar i med, kao i jaja, jogurt, majonez...možete eksperimentisati i sa ovim sasvim prirodnim sastojcima.  Za kovrdžave dame, tu je kokosovo ulje koje će definisati lokne i kosa će biti urednija. Još jedan savet, za poslednje  ispiranje lokni pri pranju, koristite uvek hladnu vodu.
 

Letnja nega kose i saveti da je sačuvate!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>