Zdravlje

Ljubav

Ubrzavanje metabolizma i efikasna pomoć kod zatvora!

Metabolizam su kompleksni hemijski procesi koji se tiču sposobnosti tela da proizvodi energiju od masti, šećera i proteina. Brz metabolizam znači da telo efikasnije proizvodi energiju, dok sporiji metabolizam nije tako efikasan i u telu se zadržavaju kalorije. Ubrzavanje metabolizma i efikasna pomoć kod zatvora!

Ubrzavanje metabolizma i efikasna pomoć kod zatvora! Svet Plus



Višak kilograma je samo jedan od znakova sporog metabolizma. Nutricionistkinja Rebeka Miler kaže da preteran umor, hladne šake i stopala, nesanica, usporeni pokreti, govor i misli, utrnulost nekih delova tela, mogu biti znaci sporog metabolizma.

Kratak dak, vrtoglavica i drhtavica, kao i grčevi i slabost u mišićima, gubitak libida, suve oči i promukao glas, su neki od zankova sporog metabolizma.

Poteškoće u gutanju, opadanje dlačica sa tela (posebno na spoljašnjem delu obrva), suva koža, glavobolje, bolovi u mišićima ili zglobovima, zamagljen vid, gubitak apetita, konstipacija i slab imunitet, takođe mogu da ukažu na spor metabolizam- kaže nutricionistkinja.
 

Prirodni osveživač za kuću! Svi će biti oduševljeni svežinom!


Ukoliko vam je potrebno brzo i lako rešenje protiv zatvora i za ubrzavanje metabolizma, nastavite da čitate.

Ono što vam treba, a pomoćiće vam pre nego bilo koja tableta je pola šolje svežeg mleka, 2 kašike jabukovog sirćeta, 2 kašike vode.

Pomešajte dve kašike jabukovog sirćeta sa dve kašike tople vode. Ovu masu dodati u pola šolje svežeg mleka i piti ujutro na prazan stomak dok god osećate potrebu.

Sirće ne samo da će vam pomoći protiv zatvora, već će u celosti poboljšati i vaš metabolizam, što će vam pomoći da se oslobodite viška kilograma!
 

Tamni krugovi i podočnjaci zbogom! Proverena domaća sredstva za uklanjanje!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>