Zadruga

Parovi

Bora Santana pijan pravi haos po klubovima!

Bivši zadrugar pijan pravi haos po klubovima. Bora Santana provodio se po Crnogorskom primorju odmah posle izlaska iz Imaginarijuma, a kako Rijaliti saznaje, izbačen je iz jednog noćnog kluba u Budvi zato što je pod dejstvom alkohola pobesneo i gađao konobara flašom.

Bora Santana pijan pravi haos po klubovima! Screenshoot/Instagram
Boru Santanu je nekoliko pripadnika obezbeđenja udaljilo iz kluba zbog nereda koji je pravio, a sa prijateljima se po završetku provoda vratio u stan da bi se doveo u red. Očevidac događaja opisuje kako je do svega ovoga došlo:

"Bora je sa prijateljima iz Srbije rezervisao jedan separe u klubu u centru Budve, a u koji su se smestili nakon provoda u stanu koji je pevač iznajmio. Čim su stigli, naručili su dve flaše žestokog pića i počeli sa veseljem. Bora je došao sa tri drugara, a pre ponoći im se pridružilo i žensko društvo. Santana je igrao i nazdravljao sa drugovima, a jednu od devojaka je grlio, pa je bilo očigledno da mu se svidela. Društvo se u separeu provodilo do dva sata, a dok je Borin drug igrao, slučajno je prosuo piće i gurnuo flašu koja je u tom trenutku bila van kofe sa ledom, pa je pala i razbila se. Pošto je bio pod gasom, Santana je pozvao konobara koji ih je služio celo veče i tad mu je zatražio da donese novu flašu."

Do incidenta je došlo kada je Bora počeo da preti i svađa se sa konobarom zbog toga što se on ogradio da nije odgovoran za to što su oni za svojim stolom oborili piće, te mu je rekao da se svaka nova flaša plaća po standardnoj ceni:

"Kad je Borin prijatelj oborio flašu koja je bila dopola napunjena votkom, on je pozvao konobara kako bi im doneo novu. Kada je prišao Santani, zaposleni je rekao da će mu odmah doneti novu flašu, ali da će se ona normalno uračunati po standardnoj ceni. Bora je tada poludeo i rekao da neće platiti po normalnoj ceni jer je flaša tek doneta i slučajno je zbog gužve završila na podu. Konobar je tada opet pokušao na miran način da mu objasni da je takva politika kluba u koji su došli i da može da mu pozove menadžera i obezbeđenje ako ima bilo kakvu primedbu. Tada je Santana skočio, podigao flašu, gađao konobara i rekao:" Šta ti meni zoveš menadžera, bre?! Ostavili smo ovde 800 evra, a ti ne možeš da doneseš novo piće! Je*em li te usta!". Incident je tada spazilo obezbeđenje, pa su odmah došli do Bore, koji nije prestajao da viče, iako su ga drugari smirivali. Kad je obezbeđenje došlo, odmah su zamolili Boru da krene sa njima da ga ne bi izbacivali, a on je i njih opsovao. Tada su ga uhvatili za ruke i izveli sa splava."Kad su Santanu udaljili da ne bi pravio probleme, ubrzo mu se pridružilo i društvo, pa su odmah pozvali taksi i sa njim se vratili u stan kako bi mu pomogli da se otrezni i dovede u red, pa je veći incident, srećom, sprečen.

Marko Miljković takođe ima burnu prošlost kada je izazivanje incidenata u noćnim klubovima u pitanju, pa je u više navrata upadao u tuče. On je pod dejstvom alkohola jedno prilikom maloletne devojke pokušao da namami na seks u toaletu jednog splava, o čemu je Rijaliti prvi pisao, a nešto kasnije je i sam bio uvučen u obračune dok se provodio po prestoničkim diskotekama. Iako je u rijalitiju konzumirao alkohol, pred kamerama je objasnio da više ne pije kao pre, te i da će se uskoro u potpunosti posvetiti zdravom životu.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs

Povezane vesti:


>