Zvezde Granda

Parovi

Saša Popović otkriva ko ga od članova žirija - Zvezde Granda- najviše nervira!

Direktor "Granda" je ispričao kako će sledeća sezona takmičenja izgledati, gde planira da provede letnji odmor, ali i koliko ima istine u medijskim spekulacijama da je novu jahtu platio milion evra. Saša Popović otkriva ko ga od članova žirija "Zvezde Granda" najviše nervira!

Saša Popović otkriva ko ga od članova žirija - Zvezde Granda- najviše nervira! Screenshoot/Instagram



"Verujem da ćemo i tokom sezone koja nas čeka nadmašiti sezonu koja je iza nas. Pun pogodak je bio žiri kom smo ove sezone dali ulogu mentora, a rejtinzi su pokazali da su gledaoci to izuzetno dobro prihvatili." - smatra Saša Popović.

Popović je naglasio da će se koncept emisije potpuno promeniti:

"Koncept se menja, samo žiri ostaje isti. Žiri ostaje u kapsuli i nema mogućnost da vidi kandidate. Ovoga puta članovi žirija neće imati ni mogućnost da uzmu takmičare kojima su tokom prethodne sezone bili mentori. U svakoj emisiji ćemo imati neku veliku zvezdu koja će biti tu samo tokom te emisije. Sedeće pored mene i imaće mogućnost da uzme određenog kandidata sa kojim će raditi."

Na priče o tome da će Marija Šerifović dobro razmisliti pre nego što ponovo bude član žirija, on kaže:

"Marija će ostati deo ekipe. Dogovorili smo se i nema razloga za brigu, kao što nema razloga da iko od članova žirija napusti takmičenje jer ekipa ostaje ista. Svima je poznato da bivši članovi žirija više nisu tako prisutni na javnoj sceni niti su popularni kao kada su bili u „Zvezdama Granda“. To dobro znaju aktuelni članovi žirija i svako od njih čvrsto drži svoju stolicu.  I pokojni Šaban Šaulić napustio je „Zvezde Granda“ i prešao u drugo takmičenje. Brzo je shvatio da to nije to. Isto tako i Zorica Brunclik. Mislim da su pogrešili, ali to su bile njihove odluke koje poštujem."

O tome ko od članova žirija ga najviše nervira Saša Popović kaže:

"Svi imaju svoje bubice. Jelena najviše priča i moram da je opomenem da emisija ne traje do zore nego do malo posle ponoći. Njen izgovor je da ona podiže rejting i onda između nas dođe do rasprave i duela. Viki često ne može da se snađe sa tasterima, pa pritisne pogrešno dugme i onda se mi ostali iznerviramo.  Marija ume da bude jako nezgodna i da zbog nezadovoljstva što neko nije ili jeste glasao napusti emisiju. Baci bubicu, pobesni, pa se vrati posle pet minuta. Sve to na kraju dođe na svoje i kada se sve sabere, dobar su tim. "

Pisalo se o tome da je jahta koju je kupio koštala milion evra, a direktor Granda to negira:

"Moja jahta nije koštala milion evra, niti papreno plaćam skipera, kako su mnogi mediji pisali. Brod sam platio 250.000 evra i to može da se proveri u banci. Sam upravljam brodom jer sam dobio dozvolu za vožnju. Nema reči ni o milionima ni o bahaćenju."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>