Region

Svet

Stefan Karić slomljen! Živela je u stilu kraljice!

Od mis Evrope Dijane Milojković, koja je preminula u 33-oj godini života posle duge i teške bolesti, oprostio se i Stefan Karić koji je sada slomljen bolom zbog njene smrti. Živela je u stilu kraljice! Nikada je neće zaboraviti!

Stefan Karić slomljen! Živela je u stilu kraljice! Screenshoot/InstagramOd mis Evrope Dijane Milojković, koja je preminula u 33-oj godini života posle duge i teške bolesti, oprostio se i Stefan Karić, koji je svojevremeno bio u vezi sa njom. On se oglasio na Instagramu emotivnim statusom:

"Imala je ona i previše problema. Samo eto neki čudom ih je kontrolisala i zadržavala u sebi. Ponekada se osećala jako loše, a ipak je hodala uspravno i ponosno retko ko je mogao i naslutiti da joj nešto fali. Ubeđena da kad tad mora doći bolje vreme, a ako slučajno i ne dođe, nema veze. Prošla je kroz život bas onako kako treba! Borbeno, u stilu kraljice!"

A zatim dodao:

"Hvala ti na svim danima provedenim sa tobom, hvala ti za svaki osmeh, za svaku suzu, za svako dobro jutro i laku noć! Nikada te neću zaboraviti i prestati voleti, vidimo se u nekom drugom životu u to sam siguran ! I da znaš da si ti za mene pobednik ove borbe ! Počivaj u miru, Dijana moja! Zauvek tvoj Stefan!"

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>