Region

Svet

Bivša voditeljka brutalno napala pevačicu! Jelena Karleuša se nije oglasila!

Zapalila društvene mreže! Bivša voditeljka Hloverka Novak Srzić, brutalno napala pevačicu! Jelena Karleuša se nije još uvek oglasila povodom ovoga!

Bivša voditeljka brutalno napala pevačicu! Jelena Karleuša se nije oglasila! Screenshoot/InstagramBivša HRT-ova voditljka i urednica, a danas direktorka Turističke zajednice u Makarskoj Hloverka Novak Srzić podigla je veliku prašinu nakon što se na svojem fejsbuk profilu javno obrušila na vlasnike jednog noćnog kluba u Makarskoj iz kojeg trešte narodnjaci.

Novak Srzić nije krila nezadovoljstvo, a posebno joj je zasmetao nastup folk zvezde Jelene Karleuše koja je u klubu "Petar Pan" nastupila prošle srede. Na svom Fejsbuk profilu je napisala:

"Dragi prijatelji, nastojim da podelim na ovim stranicama neke pozitivne vibracije, ali večeras sam baš ljuta, ljuta. Potrudili smo se da napravimo odličan program za Makarsko kulturno leto, od operete do opere, koncerata klasične muzike, vrhunskog jazza i rock’n’rolla… I onda privatni poduzetnici koji dođu na mesec dana po profit u grad u "Petar Pan" dovode Karleuše svih fela… I jedino po tome, na koncu, neki žele zapamtiti i "obeležiti" naš grad…"

Veoma oštar status izazvao je ogromnu polemiku na društvenim mrežama, a uprkos tome što je bez zadrške prozvala vlasnike jednog od najpopularnijih klubova na Makarskoj rivijeri, negativnih reakcija nije bilo.

"Hodam gradom i svi mi čestitaju", govori za Večernji list Hloverka i otkriva da najveći problem leži u lošoj zvučnoj izolaciji spomenutog kluba: "Kad je Karleuša ili neka druga cajka, onda celi grad odjekuje. Poštujem i tržište i privatne klubove, ali neka se to radi tako da oni koji plate ulaznice u tome uživaju, a da nas koji ne volimo takvu vrstu muzike poštede te buke i galame."Ona priznaje da je žalosti što sve više mladih uživa u provodima uz lake note:

"Cajke su, nažalost, prodrle i do nas. Žao mi je kad vidim da mladost odlazi na takvu vrstu muzičkog treša. Mislim da je uzrok tome i taj što hrvatska muzika nije dovoljno zastupljena u medijima pa se mladi okreću stranoj."- navodi bivša voditeljka.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Espreso

Povezane vesti:


>