Region

Svet

Opšta pomama za Lovefestom! Istorijski rekord u prodaji ulaznica!

Heineken Lovefest skoro rasprodat! Osim tradicionalno jedinstvene lokacije i specifične scenografije kojima mogu pozavideti i najveći svetski festivali, ove godine posetioce su privukla trenutno najtraženija i najpopularnija svetska imena. Opšta pomama za Lovefestom! Istorijski rekord u prodaji ulaznica! 

Opšta pomama za Lovefestom! Istorijski rekord u prodaji ulaznica! Promo




Interesovanje za ovogodišnji Lovefest, veće je nego ikada u njegovoj trinaestogodišnjoj istoriji. Trodnevni kompleti karata koji su do juče bili u prodaji po specijalnoj promotivnoj ceni kupljeni su u gotovo duplo većem broju od očekivanog. Tako je Lovefest 2019, koji zbog komfora posetilaca ima ograničen broj ulaznica u prodaji, skoro rasprodat već tri nedelje pre početka.

Festival ljubavi i pre svog početka beleži nezapamćeno interesovanje, kako posetilaca iz Srbije, tako i onih iz cele Evrope. Pored utiska da će se u Vrnjačku Banju od 1. do 3. avgusta sliti cela Srbija, najveći broj zainteresovanih gostiju dolazi iz zemalja regiona, Grčke, Mađarske, Nemačke i Velike Britanije.

Osim tradicionalno jedinstvene lokacije i specifične scenografije kojima mogu pozavideti i najveći svetski festivali, ove godine posetioce su privukla trenutno najtraženija i najpopularnija svetska imena među kojima su Marco Carola, Joseph Capriati, The Martinez Brothers, Richie Hawtin, Rodhad, Seth Troxler, Jamie Jones i mnogi drugi. Na velika vrata ponovo se vraća i Live bina, a na njoj će nastupiti najpopularniji izvođači domaće scene od Bajage i Dubioze Kolektiv, preko sastava S.A.R.S. i Maika, sve popularnije Bojane Vunturišević, pa sve do trenutno usijane trep scene i izvođača kao što su Senidah, Sara Jo, Surreal, Fox, Hazze i drugi.

Akcija 3+1 samo do 20. jula u ponoć!

Akcija u okviru koje uz tri kupljene karte četvrtu dobijate besplatno traje još samo desetak dana, tačnije do 20. jula u ponoć, posle čega će poslednji kontigent ulaznica dostupan u prodaji poskupeti. Karte se mogu kupiti putem sajta OVDE ili u svim poslovnicama Tickets.rs (bivši Eventim) ili Gigstixa.



Kompletan program Lovefesta možete pronaći na OVDE ili preuzimanjem mobilne aplikacije Lovefesta, koja je dostupna IOS i Android korisnicima.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>