Zadruga

Parovi

Luna Đogani: Stanija i Marko sklopili pakt da bi me povredili!

Učesnica druge sezone rijalitija "Zadruga" Luna Đogani pobedila je u superfinalnoj večeri najgledanijeg šou-programa i osvojila nagradu od 50.000 evra, a za Srpski telegraf je posle trijumfa otkrila da nema nameru da se miri sa bivšim dečkom Markom Miljkovićem posle raskida pred samo finale. Stanija i Marko sklopili pakt da bi me povredili!

Luna Đogani: Stanija i Marko sklopili pakt da bi me povredili! Screenshoot/InstagramLuna Đogani je posle uručenja nagrade priznala da će se čuti sa Miljkovićem ako je bude pozvao, ali da je sada sigurna da oni zajedno nemaju budućnost. Luna je, pored dobijene nagrade, odnedavno vlasnica stana, koji košta oko 100.000 evra, a koji joj je majka kupila od honorara dok je blokerka bila u "Zadruzi".

Šta ti je prvo rekla Anabela kad ti je prišla napolju i da li si očekivala pobedu?

- Ima puno stvari o kojima treba da pričamo kad sednemo nasamo. Videla sam majci na licu da nešto nije u redu i da nije srećna. Iskreno, nisam očekivala da ću da pobedim, ali mi je drago! Zahvalna sam svima koji su me podržali i tek sada vidim koliko je ljudi uz mene. Pokazala sam sebi ko sam i ponosna sam na držanje u rijalitiju. Mama mi je rekla da je ponosna na mene i da jedva čeka da sednemo svi i da sumiramo utiske.

Šta ti je rekao Gagi?

- Sličnu stvar mi je rekao. Nisam znala da moja majka i otac ne pričaju. Ne znam šta je u pitanju.

Zbog čega se kaješ?

- Ne kajem se ni zbog čega. Sve što se u životu dešava, dešava se sa razlogom. I iz loših odluka na kraju može da se nauči nešto dobro, tako da sam ja naučila i iz prve i iz druge sezone svašta nešto što će mi značiti.

Činilo se da ti nije bilo prijatno kad si ugledala Slobu?

- Nisam ga videla! Ne vidim na daljinu, ali sam čula pesmu jer sam u tom trenutku razgovarala sa Aleksandrom. Nisam primetila da je to on. Sve u svemu, sada sam totalno ravnodušna na celu tu priču o njemu. On je za mene sada samo pevač, i to je to.

Hoćeš li se pozdraviti s njim kad ga vidiš?

- Ne. Nema potrebe za tim.

Hoćeš li da zoveš Marka kad se slegnu utisci?

- Ne verujem. Mislim da je najbolje da ne. Možemo da razgovaramo ako me pozove, ali mislim da za nas dvoje nema budućnosti, a to se dokazalo mnogo puta. Kad vraćam film, muka mi je od svega!

Bili ste šest meseci zajedno. Kako si tek sad sigurna da to nije to?

- Videla sam ja to mnogo pre, ali nisam htela to da priznam sebi i da odustajem. Nisam želela da ovaj put izađem bez ljubavi, kao što sam prošli put. Ništa nisam izgubila, naprotiv, mislim da sam dobila.

Da li ti je sad bilo teže u finalu ili dok si stajala pored Kije u prvoj sezoni?

- Sad mi je bilo teže zato što sam bila pored Marka. Pored čoveka s kojim sam bila u vezi šest meseci.Marko ti je baš hladno čestitao na pobedi?

- Od njega sam to i očekivala. On je takav bio sve vreme.

Kada se setiš sebe pre godinu na ovom mestu i sada? Koja Luna je jača?

- Definitivno ova sada! Sebi sam dokazala koliko sam jaka i koliki sam borac. Ovo sam stvarno ja.

Izvinila si se Staniji posle svađe, gde je bio problem s njom?

- Napala sam Staniju zbog Marka. Razočarali su me neki njihovi postupci dok smo se spremali pred finale. Kao da su sklopili pakt i igrali neku igru samo da bi mene povredili. Kasnije su videli da mi ne mogu ništa, a to sam i dokazala!

Čija veza će opstati posle rijalitija?

- Mislim da je najstabilnija veza Sanje i Matore. Za Anu i Davida ne bih komentarisala mnogo.

Da li znaš da te čekaju dve pesme, koje treba da snimiš?

- Ne znam za to! Ali već sutra mogu da uđem u studio da to otpevam i čujem! Ako treba da otpevam i svoju ljubavnu priču, to ću i da uradim! Ne stidim se svoje prošlosti, od koje ne mogu da pobegnem.

Kako komentarišeš to što neki pričaju da juriš karijeru kao Anastasija Ražnatović?

- Anastasija i ja se i te kako razlikujemo. Ona je nekada bila moja najbolja drugarica, ponosna sam na nju što je uspela!

Šta vas dve najviše razlikuje kad su osobine u pitanju?

- To što je ona jako zatvorena i ne pokazuje emocije! Nikada ne bi dozvolila nekom muškarcu da je povredi, a ja sam to više puta dozvolila.

Majku si naljutila jer si molila Marka da razgovarate?

- Nisam ga molila. Prišla sam mu kao čovek da popričam sa osobom s kojom sam bila u rijalitiju šest meseci. Smatram da je to normalno kada si čovek. Ipak, nismo svi isti.

Njegova majka je izjavila da bi volela da joj budeš snajka?

- Ne bih to komentarisala. Njegova majka je divna u svakom smislu. Toj ženi želim sve najbolje.

Da li misliš da je Marku bilo lako da istrpi sve tvoje nervne slomove i nervozu?

- Nije njemu bilo lako pored mene, ali nije ni meni pored njega. On je jako teška osoba. Mogla bih da nabrajam redom stvari koje mi je uradio bez razloga, ali neću. Pamtim samo lepe trenutke i želim da tako i ostane.

Da li je tačno da si završila terapiju sa psihijatrom kog si posećivala?

- Tačno je. Mislim da više neću da idem na terapije. Moja želja je bila da sve to prekinem jer hoću sama da se borim protiv sebe.

Da li bi snimila duet sa Kijom da postoji šansa za to?

- Ne bih. Mislim da za tim nema potrebe.

Da li bi ušla u "Zadrugu 3"?

- Nemoj to sada da me pitaš! Mislim da sam završila učešće u rijalitiju! To je trebalo da se desi još posle prve sezone, ali sam došla zbog nekih drugih razloga i sada mogu da kažem da ne verujem da ću opet da uđem.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Srpski telegraf

Povezane vesti:


>