Zadruga

Parovi

Luna i dalje voli Slobu! Evo kada je Marko to shvatio!

U prvoj sezoni rijalitija "Zadruga" najaktuelnija priča bila je trougao između Slobe, Kije i Lune. Ovoga puta to je bila ljubavna priča Lune i Marka Miljkovića. Luna i dalje voli Slobu! Evo kada je Marko to shvatio!

Luna i dalje voli Slobu! Evo kada je Marko to shvatio! Screenshoot/Youtube



Iako je na početku sve delovalo idealno, problemi su se vrlo brzo pojavili, a tu je došlo i do uticaja i udaraca od strane drugih zadrugara, što je dovelo do toga da Marko i konačno raskine sa Lunom.

On je jednom prilikom u rijalitiju rekao kako misli da Luna i dalje ima osećanja prema Slobi, pa je mnoge zanimalo na konto čega je došao do takvog zaključka:

"Jednostavno, kad pričate kroz šalu, pričali smo nešto kroz šalu vezano za Slobu i ona se tu užasno povredila. Ja više ne znam da procenim da li je to rijaliti, da li su to stvarna njena osećanja, više ne znam o čemu se tu dešava. Jednostavno, da izuzmemo kamere i sve, ako se to desi nekoj osobi s kojom ste u vezi, ako je povredi priča na šalu i na konto nekog njenog bivšeg, meni to govori, nisam 100 posto siguran, ne mogu da kažem, ne znam kakva je Luna u potpunosti, ali jednostavno meni to govori da tu nije sve raščišćeno - rekao je Marko po izlasku iz "Zadruge" i dodao da je u svemu tome bio u potpunosti iskren, ali i da mu je bilo teško da se nosi sa celom situacijom."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>