Region

Svet

Rasta se zahvalio majci i uputio joj izvinjenje!

Reper Stefan Đurić Rasta, koji sa pevačicom Anom Nikolić ima ćerku, ne voli mnogo da priča o svom privatnom životu, kao ni o majci Slađani Đurić i ocu Dragu Đuriću. Sada se zahvalio majci i uputio joj izvinjenje!

Rasta se zahvalio majci i uputio joj izvinjenje! Screenshoot/Instagram



O njegovom privatnom životu malo šta znamo, ali gostujući u jednoj emisiji, Rasta je priznao i otkrio ko ga je uveo u svet rege muzike.

"Moj otac je zapravo bio taj koji mi je prvi pustio pesme Boba Marlija, gde sam ja shvatio da je to moj svet interesovanja"- rekao je Rasta jednom prilikom i dodao da je njegov otac profesor klasične nemačke filozofije na Filozofskom fakultetu u Beogradu, a majka je profesorka na Fakultetu bezbednosti.

Koliko poštuje svoje roditelje i koliko je zahvalan majci Slađi nedavno je podelio i sa svojim pratiocima na društvenoj mreži 

"Hvala što postojiš, hvala za sve i izvini još milion puta za svaki stres. tugu, suzu, strah, bol... Hvala što si pored svega uvek bila najbolja, što si pored svega uvek bila moj najbolji drug"- čestitao je Rasta nedavno majci rođendan. 


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir

Povezane vesti:


>