Zadruga

Parovi

Ljuba Pantović napustila rijaliti pa za svoj loš odnos sa ćerkom okrivila nju! (VIDEO)

Ljuba Pantović napustila rijaliti pa za svoj loš odnos sa ćerkom okrivila nju! Smatra da je odnela pobedu jer joj se odnos sa ćerkom znatno poboljšao.

Ljuba Pantović napustila rijaliti pa za svoj loš odnos sa ćerkom okrivila nju! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Sinoć je napraljven prvi presek glasanja, a u tom trenutku je zadrugarka Ljuba Pantović imala najmanju podršku publike, pa je samim tim i napustila imanje nadomak Beograda i otišla u studio kod Dušice Jakovljević gde su je sačekali bivši cimeri i novinari.

Ljuba je odmah počela da priča o svom učešću. Spomenula je Davida Dragojevića, ali i svoj odnos sa ćerkom Aleksandrom Subotić

"Učešće u rijalitiju mi je doneo to da sam sredila odnos sa Aleksandrom. Davida ću i dalje da gazim. Bilo je potrebno vreme kako bi se nas dve smirile. Ja sam njoj pričala dok smo šetale da znam šta je radila čak i dok je bila u svađi sa mnom. Sada je sve u redu. Promenila sam bitne stvari kod sebe. Naučila sam da prećutim, a to pre nisam znala. Sad umem da prelomim stvari "- rekla je Ljuba. 

"Meni je ova "Zadruga" bila prilika da je ščepam i da joj ne dam da ide. Ja nju nisam mogla ni da uhvatim. Ščepana je i sada je morala da sluša" - govorila je Ljuba.

Voditelj i urednik portala Pink.rs Darko Tanasijević je postavio pitanje Pantovićevoj da li je bilo trenutaka kada je htela da odustane i da prestane da se bori za svoju ćerku.

"Biljana, Davidova majka je obolela od rijalitija. Kriva je za moj odnos sa Aleksandrom. Moja ćerka i dalje ne zna šta joj se sve dogodilo. Videla sam ja šta je David hteo da radi sa njom. Video je da je ona favorit i zakačio se. Njemu je sujeta izražena. Uvek je bio dečko Aleksandre Subotić, on je počeo da je mrzi zbog toga. Dobar je glumac, prevario je narod. Ja sam čupala kosu jer sam znala šta radi" - govorila je Ljuba.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>