Region

Svet

Era Ojdanić oštro zapretio Đorđu Davidu! Neka se spremi!

Era Ojdanić oštro zapretio Đorđu Davidu! Evo, prenesite mu neka se spremi da njega Era naguzi kako treba i da mu pokažem kako je*e pedofil i kako pomera sve ograne u telu!

Era Ojdanić oštro zapretio Đorđu Davidu! Neka se spremi! Screenshoot/InstagramĐorđe David (54) otvoreno je pričao o stanju na estradi i razlici između trenutnih dešavanja i onoga kako je bilo pre 20 i više godina. Roker je prokomentarisao Darka Lazića (27) i Eru Ojdanića (71), rekavši da je mlađi pevač "razvaljen od svega i svačega napravio onakav sudar" i da treba da odgovara, a da je Ojdanić pedofil.

"Imate izvođače narodne muzike koji ne odgovaraju za javno deklarisanje kao pedofili, kao što je Era Ojdanić. Šta ćemo sa tim? R’n’r nije nikada imao takve primere, bar ne u Srbiji. Na roku su vaspitavane generacije, a onda su došli zli i oterali pitome" - objasnio je David.

Era je sada, besan zbog Davidovih reči, dao prilično oštar  i vulgaran komentar.

"Ma, ko je bre taj Đorđe David?! Čuo sam za njega, ali nešto kroz maglu. Kažete da je rekao za mene da sam pedofil i da treba da budem u zatvoru? Pa evo, sad će Era da mu objasni neke stvari. Taj pametnjaković se uhvatio za mene, pošto sam dobar pevač. Ma ne dobar, nego najbolji! Zašto se nije uhvatio za nekog nebitnijeg nego je našao da se uhvati baš za Eru Ojdanića, mamu mu je*em?!"  - besneo je Era.

"Evo, prenesite mu da se spremi da njega Era naguzi kako treba i da mu pokažem kako je*e pedofil i kako pomera sve ograne u telu. A kada završim s njim, onda ću sam da se odvezem u policiju, da im ne stvaram trošak prevoza. Mogu da idem u Požarevac u zatvor, a mogu i u Centralni, on mi je bliži. Sram ga bilo, namerno se uhvatio za mene da bi sebi digao cenu" - rekao je Ojdanić.

"Morao sam da mu odgovorim jer je strašno da Đorđe David mene blati po novinama, ali kada bolje razmislim, to mene zapravo ne dotiče. Da sam kriv i da sam pedofil, ne bih slobodno šetao ulicom. Nego, čovek hoće sebi da pravi reklamu, pa se setio da preko mojih leđa dobije popularnost. E pa, neće moći"- zaključio je Era za Alo.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>