Zadruga

Parovi

Zadruga: Učesnici treće sezone!

Veliko finale "Zadruga 2" održava se ove subote, 6. jula, a već je uveliko počelo da se šuška ko će biti učesnici treće sezone popularnog rijalitija.

Zadruga: Učesnici treće sezone! Screenshoot/InstagramPočetak "Zadruge 3" očekuje se u septembru, a prema pisanju "Informera" jedan od takmičara biće i pevačica Tanja Savić.

- Tanja je rešila da se vrati na domaću scenu. Nedavno je objavila singl i želja joj je da povrati nekadašnju popularnost. Veruje da će joj učešće u "Zadruzi" u tome pomoći. Razgovarala je sa mužem Dušanom, koji joj je dao punu podršku i koji će se, dok ona bude ispred kamera, brinuti o njihovim sinovima Đorđu i Maksimu - rekao je izvor ovog lista.

Kako se dalje navodi, u rijaliti će se useliti i političar Nenad Čanak, ali i još nekoliko poznatih imena.

- Jedan baš popularan glumac pre nekoliko dana je potpisao ugovor, tako da još ne smem da otkrivam o kome se radi. Mogu samo da kažem da ga gledamo u top serijama i da će gledaoci biti oduševljeni. U treću sezonu ulaze još dva aktuelna političara, voditeljka nacionalne televizije, bivši fudbaler i nekoliko starleta - tvrdi izvor.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Informer

Povezane vesti:


>