Region

Svet

Kija Kockar smuvala fudbalera Miloša Dimitrijevića! Ljubav na prvi pogled!

 Ljubav na prvi pogled! Kija Kockar je smuvala fudbalera Miloša Dimitrijevića! Kako Informer ekskluzivno saznaje, pevačica već pet dana u Istanbulu uživa sa novim dečkom. 

Kija Kockar smuvala fudbalera Miloša Dimitrijevića! Ljubav na prvi pogled! Screenshoot/Instagram



"Kija je u poslednje vreme imala mnogo obaveza oko snimanja "Pinkovih zvezdica" i "Pinkovih zvezda", ali i nastupa. Pobegla je iz Beograda u Istanbul da se odmori od svega, a tamo se videla sa prijateljem, koji odavno živi i radi u Turskoj. On ju je upoznao sa Milošem, koji je sticajem okolnosti bio u Istanbulu. Ovaj bivši vezista Crvene zvezde i FK Sidnej se dopao Kiji već pri prvom susretu"- otkriva dobro obavešten izvor.

Prema njegovim rečima, atraktivna pevačica i sin legendarnog fudbalera Zorana Čave Dimitrijevića odmah su kliknuli i dogovorili sastanak.

"Otišli su na večeru u čuveni restoran "Nusret", poznat po tome što ga posećuju svetske zvezde. Kija mu je priznala da je definitivno završila sa bivšim mužem Slobom Radanovićem, kao i da je spremna za novu ljubav. Miloš joj je pričao o svojoj prošlosti, rekao je da je nekoliko meseci bio sa Dušicom, ali da su raskinuli u martu. Te večeri su se smuvali"- priča izvor i dodaje:

"Otad se ne odvajaju! Miloš je očaran Kijom, stalno joj deli komplimente, govori joj da je najlepša žena koju je video, kupuje joj cveće i čini razne romantične gestove."

Pošto je okačio kopačke o klin, Dimitrijević je počeo da se bavi biznisom u inostranstvu, ali će sada imati lep razlog da češće dolazi u Beograd. 

"On živi na relaciji Srbija - Francuska, pa je obećao Kiji da će joj pokazati Pariz. Takođe, dogovorili su se da Miloš bude u Srbiji kad god može, kao i da je prati na pojedinim nastupima. Rekla mu je da će, ako sve bude kao do sada, što pre da ga upozna sa majkom Nadicom, jer je zanima njeno mišljenje o njemu. Definitivno planiraju ozbiljnu vezu"- kaže izvor.

Kija se javila iz Turske, ali nije želela da govori o novom dečku.

"Nemam komentar. Uživam na odmoru jer ću kad se vratim u Beograd imati mnogo obaveza. Moram da snimam emisije, ali i novi spot"- poručila je Kockareva uz zagonetan osmeh.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Informer

Povezane vesti:


>