Region

Svet

Sara Jovanović i Viktor Savić ponovo zajedno!?

Pevačica se pomirila sa bivšim?! Sara Jovanović i glumac Viktor Savić ponovo zajedno! Obnovili su prijateljstvo, a na ljubav stavili tačku!

Sara Jovanović i Viktor Savić ponovo zajedno!? InstagramSara Jovanović i Viktor Savić viđeni su ponovo zajedno, iako su pre nekoliko godina prekinuli ljubavnu vezu. Svi oni koji su se obradovali njihovom pomirenju, moraće malo ipak da sačekaju, jer je poznati nekadašnji par odlučio da po svaku cenu moraju jedno drugo da zadrže u životu, makar se to, za sada, baziralo samo na prijateljstvu. 

Naime, oni su često viđeni u javnost zajedno, a veoma prisan odnos i zagrljaji koje razmenjuju naveli su fanove da se tu ipak radi o nečemu "višem" od drugarstva. 

"Poslednjih meseci njih dvoje su ponovo počeli da se druže i veoma se lepo slažu. Smatraju da ljubavna priča koja je bila između njih treba da ostane u prošlosti i da ne žele da se u tom smeru više razvija njihov odnos, ali da po svaku cenu žele da imaju jedno drugog u svom životu. Zato su posle dužeg vremena obnovili prijateljstvo, te ih ljudi sve češće viđaju zajedno u javnosti. I dok su neki pomislili da su obnovili ljubavnu vezu, do toga ipak nije došlo. Nekoliko puta mesečno vide se zajedno na piću, gde pričaju o brojnim stvarima iz svakodnevnog života, a viđeni su i u noćnim izlascima. Lepo se slažu i to je najbitnije"- preneo je izvor. 

Jovan Savić podseća na holivudske zvezde, a tata je našeg poznatog glumca!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Blic


>