Region

Svet

Emina Jahović o teškom detinjstvu i povlačenju sa scene!

Emina Jahović u jednom intervjuu za bosanske medije priča o tome kako se ponovo našla u ulozi autora teksta i priznaje da strast pronalazi u pisanju, a ne u snimanju spotova, javnim nastupima i fotografisanjima. Emina Jahović o teškom detinjstvu i povlačenju sa scene!

Emina Jahović o teškom detinjstvu i povlačenju sa scene! Screenshoot/InstagramNedavno je objavila novi singl "Exploziv". Saradnja sa reperom Gazda Pajom i neobičan spot, oduševili su fanove lepe Novopazarke, ali ona najavljuje povlačenje sa scene.

"Moja ljubav je pisanje pesama i pravljenje kompozicija. Ne planiram inače da sa četrdeset godina budem i dalje na sceni. Radiću produkciju i muziku. Moj život je bio vrlo težak, znam da donosim dobre odluke, kaže Emina u čijoj su diskografiji pet albuma, i mnogo hitova napisanih za kolege među kojima su Dragana Mirković, Sergej Ćetković, Lena Kovačević, Željko Joksimović, Jelena Tomašević, Jelena Rozga, Kaya Ostojić…"

Kantautorka, koja je po obrazovanju ekonomista, kaže da nije uvek lagodno živela. Uspehu u muzičkim i modnim vodama, prethodio je život u lekarskoj porodici. Iako danas ima sve što poželi, Emina ističe da nije hirovita.

"Moj otac i majka nisu imali neko nasledstvo iza sebe, a kao lekari nisu svrstavani u bogate i imućne. Sećam se, kada su manje-više svi ljudi u Srbiji živeli teško, da nam je, recimo, i paradajz bio luksuz. Gledala bih tako, kao dete, u nekim situacijama komšije kako ga jedu. Kinder-jaje, gumene bombone i čokolade koje pucketaju u ustima… Sve to mi je bilo nedostižno u detinjstvu. U vremenima previranja i ratova, moja mama je stavljala u zamrzivač mleko i jogurt, koje nismo smeli da diramo, već smo čuvali za crna vremena. A bila sam prava devojčica, obožavala sam sjajne haljinice, koje sam nasleđivala od svoje starije sestre… Zato sada, kada imam, nikada se ne rasipam. Volim da kupim, ali samo ono što ću da nosim, nemam hirove"- kaže Emina.

"Moja mama je mnogo uložila u mog brata, moju sestru i mene. I mi smo sada uspešni ljudi. Ali nije joj bilo lako, bili smo zahtevna deca. Eto, posle smrti oca nije uvela u naš život nijednog muškarca. Ona čak nikada nije dozvoljavala da pričamo na tu temu, toliko ga je volela. Posvetila se nama, iako je tada imala samo četrdeset godina", dodaje Emina Jahović, koju mnogi smatraju jednom od najatraktivnijih žena na muzičkoj sceni regiona.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Expres

Povezane vesti:


>