Zadruga

Parovi

Evo zašto Luna Đogani sada ima poseban ugovor sa produkcijom!

Luna Ðogani napustiće "Zadrugu" sa 120.000 zarađenih evra, budući da je njen nedeljni honorar iznosio 3.000, a produkcija nije mogla da joj izriče novčane kazne. Evo zašto Luna Đogani sada ima poseban ugovor sa produkcijom!

Evo zašto Luna Đogani sada ima poseban ugovor sa produkcijom! Screenshoot/YoutubeOva suma svakako će biti dovoljna da modna blogerka ostvari svoj san i postane pevačica, jer će od dobijenih para moći da napravi sasvim solidan start na muzičkoj sceni, ali i da pomogne svojoj porodici finansijski, o čemu je takođe govorila. Sve to ne bi bilo moguće da na vreme nije razmišljala o budućnosti. 

Po završetku prve sezone Luna je od produkcije naplatila, umesto 40.000, samo 16.000 evra. Ostatak od 24.000 nije joj dat jer je često dobijala kazne, pa su morali da joj oduzmu od honorara. Zato je pred ulazak u drugu sezonu odlučila da napravi poseban ugovor s televizijom Pink u kojem će osigurati svoj interes. Osim para, ona je imala i druge benefite u odnosu na ostale takmičare. Imala je pravo da jednom nedeljno razgovara sa svojim psihijatrom, češće sa svojom porodicom i da je niko ne vređa na osnovu nacionalne pripadnosti. 
 

Bora Santana nasmejao Srbiju! Neko me je gurnuo! (VIDEO)Posebno je zanimljivo i to da je Luna Đogani, od produkcije tražila da joj jednom nedeljno dolazi frizer, jer je u prošloj sezoni dobila nebrojeno kritika na račun izgleda kose, pa je ovaj put želela to da izbegne.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir

Povezane vesti:


>