Region

Svet

Darko Lazić je postao tata po drugi put: Presrećan sam!

Popularni pevač Darko Lazić ovog jutra postao je tat po drugi put, kada je njegova verenica Marina na svet donela sina kome su ponosni roditelji dali ime Aleksej. Presrećan sam!

Darko Lazić je postao tata po drugi put: Presrećan sam! Instagram



Marina se porodila u bolnici "Narodni front" a portal Pink.rs pozvao je Darka kako bismo mu uputili čestitke i saznali kako se oseća sada kada je dobio sina:

"Presrećan sam! Marina se porodila jutros, sve je prošlo odlično, porodila se prirodnim putem. Ona sad odmara, a beba je odlično, što se kaže 'prava momčina'. Ja sam trenutno kući i ne mogu da vam opišem sreću koju osećam."

Da je dobio naslednika, Darko se pohvalio svima ovog jutra na svom Instagram profilu:

"Draga naša familijo, naši kumovi, naši prijatelji, naši poznanici, danas u 7:15 na svet je došao naš mali anđeo, naš sin Aleksej. Tako da želimo ovu radosnu vest da podelimo i sa vama."


Iako Marina odmara, ona nije mogla da izdrži da se ne oglasi, te je na objavu koju je njen verenik postavio na društvenoj mreži Instagram ostavila komentar. U moru čestitki i lepih želja koje su pristizale sa svih strana, Marina je napravila haos sa pet srca i još toliko planeta. Očito, presrećna je što je postala majka, a Darkova objava i te kako ju je obradovala.

Otac kolac i majka paćenica!

Aleksandra Prijović skrhana bolom. Otišao je zauvek njen oslonac!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>