Pinkove Zvezdice

Parovi

Pinkove Zvezdice

Pinkove zvezdice: Sergej Pajić zanemario svoje zdravlje. Pozlilo mu na sceni! (VIDEO)

Proteklog petka, Sergej Pajić je prošao dalje u superfinale u takmičenju „Pinkove zvezdice All Stars“. Tada mu je pozlilo na sceni! Zanemario je svoje zdravlje!

Pinkove zvezdice: Sergej Pajić zanemario svoje zdravlje. Pozlilo mu na sceni! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeSergej Pajić je prošao dalje u superfinale u takmičenju „Pinkove zvezdice All Stars“. On je tada izveo pesmu „Klinka“ koju u originalu izvode Jala Brat i Buba Corelli, prenose beogradski mediji. Pajić je pripremio i interpretaciju, ali i koreografiju za ovu pesmu, međutim, malo ko je primetio da njemu uopšte nije bilo dobro dok se nalazio na sceni.

On je sve vreme tokom nastupa osećao mučninu, a kada je završio svoj nastup, njemu je pozlilo. U produkciji su odmah reagovali i pružili su mu prvu pomoć. Ispostavilo se da je između ostalog, Sergej tada i dehidrirao. Zbog brojnih obaveza koje je imao u proteklom periodu, on je zanemario svoj organizam i svoje zdravlje i sve to je dovelo do problema koji su ga snašli u pomenutom takmičenju.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>