Region

Svet

Whitesnake na stadionu Tašmajdan! Specijalni gost Nikola Pejaković! (VIDEO)

Muzičar Nikola Pejaković Kolja nastupiće kao specijalan gost legendarnog hard rok benda "Whitesnake" 27. juna na stadionu "Tašmajdan" u Beogradu. Zbog ogromnog interesovanja za "Whitesnake" koncert u zemlji i regionu, organizatori apeluju na fanove da obezbede svoje ulaznice na vreme. 

Whitesnake na stadionu Tašmajdan! Specijalni gost Nikola Pejaković! (VIDEO) Foto: Nebojša BabićPoznat kao scenarista, reditelj i glumac, Kolja se muzičkoj sceni predstavio izdanjima "Mama, nemoj plakati" (2001), "Kolja" (2009) i "Grobovlasnici" (2013), a kultni status  kod publike i kritike učvrstio je odlično prihvaćenim albumom "4 Prsta" (Long Play 2018), u produkciji gitariste Voje Aralice.

Hit singlovi "Može malo sutra", "Ala je lep ovaj svet" i "Svaku noć je isti mrak" se smenjuju na top listama, a Koljini koncerti predstavljaju prave praznike rock’n’rolla i neverovatne energije po kojoj je Pejaković poznat.

"Za nas koji smo odrasli na hard rocku, nema šanse da popustimo poziv da sviramo kao predgrupa Vajtsnejku!’’ ističe Kolja. I da sviramo klasiku ili džez, opet bih nastupao ispred muzičara koje sam slušao kao klinac! Imam divnu i odanu publiku i verujem da ćemo se svi sjajno provesti na Tašmajdanu 27.juna!’’ 

Zbog ogromnog interesovanja za Whitesnake koncert u zemlji i regionu, organizatori apeluju na fanove da obezbede svoje ulaznice na vreme. Iste se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima Ticket Visiona i online OVDE. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>