Zadruga

Parovi

Aleksandra Subotić jecala zbog svog izgleda! Izgledam kao krmača! (VIDEO)

Užas! Uplašila sam se! Izgledam kao krmača! Aleksandra Subotić jecala i plakala zbog svog izgleda. Nije bila svesna kako je izgledala na početku rijalitija "Zadruga 2".

Aleksandra Subotić jecala zbog svog izgleda! Izgledam kao krmača! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Aleksandra Subotić ostala je šokirana nakon što je videla svog bivšeg verenika Davida Dragojevića, kako iza njenih leđa ljubi Lazara Jeremića, ali i kako se David ponaša u vezi sa Anom Korać. Aleksandra je pred zoru rekla cimerima da je sa njom u vezi imao drugačije ponašanje i da se sada stidi što je sa njim bila u ljubavnoj romansi.

Snimak je izazvao veliku pažnju, a kada je videla taj snimak Subotićeva je ostala iznenađena i svojim izgledom zbog čega je počela da plače i jeca. Sve vreme uz nju bila je njena majka Ljuba Pantović, koja je Aleksandru tešila rečima da izgleda savršeno, a na kraju joj je obećala i da će joj platiti tretman u frizerskom salonu.

"Šta sam sebi dozvolila? Kada sam videla sebe ja sam se uplašila. Meni je to užas! Ne mogu da verujem šta sam sebi dopustila. Ja sam bila debela krmača, odvratna! Ja nikada nisam bila takva. To se vidi na onom klipu" - pričala je Aleksandra.
 

Saška Karan likuje: Razjareni, ćopavi vepar i monstrum Miki Đuričić!



"Nema veze Aco, svi smo sebi dopustili nekada da pogrešimo. Ti ne smeš sebe da kriviš zbog toga. Aco, nemoj da me ljutiš. Ti si prelepa i to moraš da shvatiš. Ti si prelepa. Imaš prelepe oči, prelepo lice... Ti si i tada bila lepa, ali si bila krupnija. Pa šta? Jesi smršala! Ti si praznik za oči, to ti je rekla ona žena u prodavnici. Tebi se svi dive kako si smršala. Treba da budeš ponosna na sebe, a ne sebe da kriviš "- govorila joj je Ljuba.
 

Haos za stolom! Aleksandra otkrila zašto David Marijanu zove snajper! (VIDEO)





 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>