Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Nestalo je bliskosti! Jedini razlog je David Dragojević! (VIDEO)

Sanja i Matora priznale zašto više u rijalitiju "Zadruga 2" nisu bliske sa Koraćevom, pa je nastala žestoka svađa! Nestalo je bliskosti! Jedini razlog je David Dragojević! 

Zadruga 2: Nestalo je bliskosti! Jedini razlog je David Dragojević! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Tokom emisije "Pitanja gledalaca" došlo je do žestoke svađe između dojučerašnjih prijatelja. Naime, Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora zamerile su Ani Korać i Davidu Dragojeviću što nisu izabrali njih za članove njihove ekipe u igri, pa se ova tema se ponovo potegla.

"Bili smo sto puta zajedno u ekipi, tad nije bila Ljuba sa nama, nemojte nju da mešate" - rekla je Sanja, jer su se David i Ana pravdali da nisu želeli da budu u grupi sa Ljubom Pantović.

"Ja ne znam šta se dešavalo ovde. Sanja je meni malo grubo rekla to" - dobacio je David.

Sanja Stanković mu je odgovorila:

"Ti si meni rekao da jesam ćorava, ti meni tako odgovaraš? Kad sam ja tebi rekla nešto grubo."

A zatim se ubacila Jovana Tomić Matora:

"Ti si rekao: "Ja samo ustanem i kažem jer meni Ana to priča u krevetu". Da ja doživim da meni David priča šta Ana kaže."

Sanja je pokušala da da svoj komentar, ali se Matora ubacila, zbog čega je došlo do kratke svađe između njih, nakon čega je Tomićeva nakratko propustila Belu kuću. A Sanja je nastavila:

"Ja sam danas zamerila zato što smo Ljuba, Matora i ja ostali bez grupe. Iznervirala sam se i naljutila na sve svoje prijatelje. Posle sam rekla da mi niko nije ovde prijatelj, ja sam takva, drhtao mi je glas... Ana mi nije prišla, već mi je odgovorila kad sam to rekla na radiju. Rekla je da je mnoge stvari prećutala, to ne rade prijatelji."

"Što bi se ja raspravljala zbog nekih sitnica... Ja to u životu vama ne bih rekla, zato što ste mi prijatelji. Mene to ne ugrožava" - rekla je Ana.

"Ja ne mogu da pričam sa Anom jer se ona pravi luda konstatno. Zašto pričaš Davidu neke stvari koje nećeš nama da kažeš. Moja drugarica mene odgovara kod svog dečka, a meni neće da kaže" - navela je Sanja.

David je vikao na Matoru:

"Zašto tebi niko ne sme da kaže ništa? Ona tebe nije uvredila u životu, nikad te nije uvredila... Nemoj da s*reš. Ti si klasičan komentator."

"Jedini razlog što smo se mi udaljile je David. Ona se zaljubila, ali to nije razlog da ne dozvoli nama da joj se približimo. Ja treba da strepim da dam svoje mišljenje" - rekla je Matora.

Dragojević joj je odbrusio:

"To bi bilo isto kao kad bih ja rekao da si ti srećnija kad šetaš sa Lunom nego kad si sa Sanjom."

Lepi Mića je konstatovao kako je David Ani uradio isto što i Aleksandri Subotić, odnosno da ju je odvojio do svih prijatelja.

"Mene ovo ne treba da zanima. Bez obzira na sve što sam doživela, meni počinje da bude žao ovde devojke. David zna da manipuliše. On nikad neće reći: "Oni ti nisu prijatelji, nemoj da se družiš sa njima". Ovo se zove sistem sam protiv svih. David je večeras tokom ove rasprave Ani naveo 66 puta navodne situacije u kojima se dokazuje da joj Mića, Sanja i Jovana nisu prijatelji. David tako postavi situaciju da Matora i Sanja ustvari ne žele da oni budu u vezi i ubacuje Ani crva sumnje u njeno prijateljstvo. Ja sam neko ko je živeo sa tim dečkom. On je meni govorio: "Ti nemaš prijatelje i mi smo sami protiv svih", ja sam imala prijatelje. Ti si zaljubljen samo u pare i ništa više" - zaključila je Aleksandra.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>