Zadruga

Parovi

Zerina Hećo i Dado Glišić: Bili bi savršen par, a možda već i jesu!

Zerina Hećo od kako je napustila rijaliti u kom je ošišla kosu i obrijala glavu ne pojavljuje se mnogo u medijima, ali zato svoje pratioce na društvenim mrežama redovno obaveštava o tome šta radi. Zerina Hećo i Dado Glišić: Bili bi savršen par, a možda već i jesu!

Zerina Hećo i Dado Glišić: Bili bi savršen par, a možda već i jesu! Screenshoot/InstagramZerina je u nekoliko nvarata na svoj profil na Instagramu objavljivala fotografije na kojima je sa pevačem Dadom Glišićem.

"Od ovoga može da se rikne", "Zaslužila si ljubav", "Drago mi je sto imas nekoga kraj sebe. Cuvaj se mila. Nadam se da si puno sretnija nego sto si prije bila. Sretno i uzivaj. Najljepsa si i ti i tvoja kcerkica" - samo su neki od komentara. 
 

Miki Đuričić proklinje dan kad je sreo Suzanu Perović! Obična smrduša!
Kada je vest da su njih dvoje u vezi procurila u javnost, Zerina Hećo je to oštro demantovala:

" Ja ne znam o čemu se tu radi? Dado i ja imamo samo pesmu koju mi je napravio, meni je to smešna priča. Ma pričaju ljudi gluposti, sa njim imam poslovan odnos."

Zerina Hećo je u rijalitiju "Zadruga 2" zbog zdravstvenih problema upala u depresiju, te je bilo neophodno da napusti Belu kuću, a zbog šišanja do glave, koje je okaraterisano kao neprimereno ponašanje, ona je nominovana i izbačena iz šoua.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>