Region

Svet

Kija Kockar: Imala sam pet ili šest godina kada je tata prebio mamu!

Otvoreno o traumama iz prošlosti! Kija Kockar progovorila o porodičnom nasilju, a evo šta joj je uradio Sloba! Imala sam pet ili šest godina kada je tata prebio mamu!

Kija Kockar: Imala sam pet ili šest godina kada je tata prebio mamu! Screenshoot/InstagramKristina Kija Kockar progovorila je o boljnoj temi, pa priznala da je njen, sada pokojni otac, fizički maltretirao njenu majku Nadicu:

"Imala sam pet ili šest godina kada je tata prebio mamu. Sećam se da sam mu ja po visini bila do zadnjice i da sam ga udarala kako bi prekinuo... Mama je nosila naočare, pa joj se od udarca zabilo parče stakla ispod oka. Kažu da je imala sreće, jer je mogla još gore da prođe."

"Sve se to dešavalo na javnom mestu, pa su mamu i tatu ubrzo razdvojili. Sećam se da je bilo leto i da smo nas dve otišle do Urgentnog centra. Mama je preda mnom bila staložena i svojim primerom mi je pokazala kako treba postupiti u takvoj situaciji. Naravno da se nakon toga nije vratila tati, jer se takve stvari ne praštaju. Ja taj incident ne pamtim po udarcu koji je ona dobila, već po njenoj snazi u celoj toj situaciji" -  kaže Kockareva.

Ona se osvnula na svoj brak sa Slobom Radanovićem, pa istakla da jeste trpela psihičko nasilje, ali da je pevač nikada nije udario.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Informer

Povezane vesti:


>