Zadruga

Parovi

Aleksandra šokirala priznanjem: David me je gazio i tukao, postoje snimci! (VIDEO)

Miki Đuričić, prema priči Aleksandre Subotić, nije jedini nasilnik budući da je starleta otkrila da ju je bivši dečko David Dragojević zlostavljao fizički. David me je gazio i tukao, postoje snimci! Aleksandra Subotić šokirala priznanjem!

Aleksandra šokirala priznanjem: David me je gazio i tukao, postoje snimci! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Jedan od glavnih sukoba u toku sinoćnje emisije "Pitanja gledalaca", bio je između bivših ljubavnika Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića.

Aleksandra Subotić je otkrila da je Dragojević u toku njihove veze bio nasilan i da je imala modrice od njega:

"Ti jesi nasilan i ti jesi nasilnik. David je mene i te kako znao da šutira i gazi. Imala sam masnice i podlive ovde, ali i te kako postoje snimci. Moje žene su to pratile. Što se tiče Davida i njegovih pretnji, ovde ne može da bude nasilan. Tvoje pretnje padaju u vodu. Ti prema meni više ne možeš da budeš nasilan."

David joj je odgovorio:

" Ti si najveće smeće sa kojim sam ja bio. Voliš što sam te prevario ovde pred svima. Volim što sam to uradio. Ti si najgora osoba koju sam upoznao" - pričao je David, a onda su se osvrnuli na Subotićkinu ćerku.

"Što se tiče mog deteta moje dete je uvek bilo dobro zbrinuto. Moje dete nikada nije bilo asocijalno. Uvek je bila druželjubiva. Ja o mom detetu uvek lepo brinem" - rekla je Aleksandra.

-To dete sam ja uvek vodio u igraonicu, ona nije nikad. Ona glumi žrtvu - dodao je Dragojević.


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>