Zadruga

Parovi

Nikola Perović: Miki nije smeo da dira moju majku, ma ubiću ga, bre!

Nikola Perović, sin Suzane Perović, poludeo je nakon što je Miki Đuričić maltretirao njegovu majku. Vidno uzrujan, Nikola za Srpski telegraf nije krio prezir koji ima prema pčelaru. Miki nije smeo da dira moju majku, ma ubiću ga, bre!

Nikola Perović: Miki nije smeo da dira moju majku, ma ubiću ga, bre! Foto: Facebook/Nikola Perović-Miki nije smeo da dira moju majku, ma ubiću ga, bre. Kako sme da je udara. Ne znam što joj je sve ovo trebalo. Neću ništa dalje da komentarišem jer ću reći svašta!

"Mnogo mi je žao majke, ona ovo nije zaslužila, kako sme da je šamara. Lepo sam joj pričao da je ona ozbiljna žena i da joj rijaliti ne treba. Eto, sada su joj rijaliti i Miki došli glave. Mnogo sam nervozan i ljut na Mikija, baš me je razočarao. Nadam se da će mami biti dobro i da će zauvek staviti tačku na tog čoveka."

Podsećamo da je Nikola više puta u javnosti stavio do znanja da podržava Suzanu u svemu, zato što je ona kao majka uvek bila tu za njega. Iako je govorio da mu Miki nije baš po volji, uvek ga je poštovao zato što je on bio izbor njene majke.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Telegraf

Povezane vesti:


>