Region

Svet

Severina je fascinantna, draga, madam X! Novinarka otkrila stvari koje nismo znali!

Vesna Milek, voditeljka na slovenskoj televiziji, ne krije da je ostala iznenađena otvorenošću Splićanke Severine Kojić. Severina je fascinantna, draga, madam X! Novinarka do detalja otkrila stvari koje nismo znali!

 Severina je fascinantna, draga, madam X! Novinarka otkrila stvari koje nismo znali! Screenshoot/InstagramRetko smo kad u intervjuima imali priliku videti toliko iskrenu Severinu kao što je to bio slučaj tokom prekjučerašnjega gostovanja na slovenskoj televiziji u emisiji “Od blizu”, kada je popularna pevačica slovenskoj novinarki i voditeljki Vesni Milek otvorila dušu.

Tom prilikom, bez cenzure, gledaoci RTV SLO imali su priliku čuti detalje iz Severinina života koje dosad nikad nije komentirisala, poput stvari koje želi prominiti na sebi, za čim najviše žali, o navodnom sukobu s Jadrankom Kosor, ali i njena dva najveća životna skandala - poznati snimak s jahte i dugogodišnja bitku za starateljstvo nad sinom Aleksandrom.

Voditeljkino pitanje koji je njen najveći strah pevačica je posebno emotivno komentarisala, a razgovorom u emisiji podjednako su oduševljene i Vesna Milek i Severina, koja je na svom Instagramu za slovensku novinarku imala samo reči hvale. A i sama Vesna Milek priznala nam je da je bila prilično iznenađena, ali i jako zadovoljna Severininim iskrenim i otvorenim gostovanjem.


- Bila sam prilično iznenađena jer Severina i ja nismo prijateljice. Upoznala sam je pre nekoliko godina preko našeg zajedničkog pokojnog prijatelja Tomaža Pandura i tada smo radile intervju za Delo. To je bio naš prvi razgovor i bilo je divno. Tomaž je bio naš dragi prijatelj i, kao i svima, Severina mi je i onda bila vrlo fascinantna, balkanska Madam X, arhetip svih tipova žena s kojima se svesno ili nesvesno poigrava. No, tada je to bila druga Severina, kakvu svi poznajemo. Ali, došlo je do promene.

Severina je zrelija, lucidnija, ima mir u sebi i verujem da će se situacija sa sinom rešiti - ispričala je Vesna Milek. Intervju su, kaže, dogovarali više od godinu dana, a u trenutku snimanja Severina nije imala nikakvih posebnih zahteva. Na samom početku razgovora Vesni je otkrila kako je kao devojčica bila stidljiva i da nije puno pričala, a ni danas ne voli da govori o sebi.- Teško mi je govoriti o sebi, to nisam nikad naučila. Meni su se stvari iz privatnog života uvek činile suvišne na pozornici. Zato sam i intervjue smatrala suvišnima - rekla je Severina, a onda napomenula da je možda sad vreme da bude malo otvorenija. A koliko je Milek na pevačicu ostavila jak utisak, jasno je i iz objave na Instagramu gde je napisala kako bi “s njom išla i na letovanje, jer je preslatka, pametna i topla... Ona je moja najdraža novinarka u Sloveniji, ona je moja ljubezen.

- Dirnuta sam, makar mi je to sve neobično. Možda sam onaj prvi put na nju ostavila dojam. Ona je tip žene za koju mi se čini da znam što je tera napred. Sve što je rekla, prošla, sve svoje greške sastavila je u mozaik i s vremenom postala svesna svoje sene, jer bez nje nema ni svetla. Baš kao i Tomaž, oni imaju svoju ranu koju nikad ne mogu zalečiti, ali upravo iz tog bola stvaraju umetnost. Taj me se deo razgovora najviše impresirao - otkriva Vesna.

U razgovoru je Severina poručila i kako je trud i rad na sebi jedini put prema sreći, ali i da je ključ uspeha u menjaju uzorka ponašanja koje je nasledila od svojih roditelja.

- Mislim da se budimo s teškim mislima, a mislim da se treba buditi s lepim mislima. Ništa nam se neće desiti, samo nas strah tera da se ponašamo kako se ponašamo. Svi smo mi deca nesrećnih roditelja. To je lako ispravljivo ako čovek počne raditi na sebi, ako uključi svesnost i prihvati odgovornost. To je zrelost.

Pre sam to odbijala jer sam mislila da sam odrasla, ali ustvari uopšte nije tako. U zrelosti isto tako možeš biti zaigran - naglasila je Severina.

Nije se libila da priča ni o navodnom sukobu s tadašnjom premijerkom Jadrankom Kosor, napomenuvši da je “super uvek boriti se za druge, za sebe malo teže”. Na oko jednostavno, ali i prilično intimno voditeljkino pitanje bilo je koji je Severinin najveći strah, a odgovarajući na njega pevačica je jedva zaustavila suze.

- Najveći strah mi je od ostavljanja, od napuštanja, i čini mi se da sam se uvek trudila, čak i nauštrb sebe, zadržati ljude samo da ne budem ostavljena - priznala je.

Otkrila je i da kod nje strah od javnog sramoćenja više ne postoji, jer je taj deo proživela kada je procurio njen snimak s jahte. Duhovito je odgovorila i na insinuacije da je taj video sama objavila.

- Bar bih se našminkala da sam mislila objaviti - kratko je komentarisala Severina na slovenskoj televiziji.

A koliko je iskren bio njen razgovor s pevačicom Vesna je, tvrdi, otkrila i sama tokom emitovanja u utorak uveče.

- Bila sam iznenađena kad sam pogledala emisiju. Nisam uopšte u razgovoru imala nameru ulaziti u tu žutu stranu javnog života. Severina i ja razgovarale smo kao dve žene i na mene je ostavila utisak kao zrela žena svesna svojih grešaka, ali i vlastitih uspeha i vrednosti - zaključila je na kraju voditeljka.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Jutarnji.hr/A.K.


>