Zadruga

Parovi

Suprug Suzane Perović će odreagovati jer su nedopustive takve stvari!

Javnost i zadrugari bili su šokirani postupkom Mikija Đuričića, koji je tokom noći lupio šamar Suzani Perović, a zatim udario Nadeždu Biljić. On je diskvalifikovan zbog takvog postupka, a ovog jutra Veliki šef se oglasio i oštro osudio nasilje nad ženama. Suprug Suzane Perović će odreagovati jer su nedopustive takve stvari!

Suprug Suzane Perović će odreagovati jer su nedopustive takve stvari! Screenshoot/Youtube



Pink.rs je stupio u kontakt sa Dejanom Milićevićem, poznatim fotografom, koji je veoma blizak prijatelj Suzani, koji nije mogao da veruje šta se desilo, te oštro osudio nasilje:

"Samo tako ludačka ljubav i nenormalni odnos je mogao da rezultira eksplozijom. To se skupljalo, skupljalo, skupljalo od samog početka njihovog nenormalnog zabavljanja, te nenormalne zaljubljenosti i to je moralo da eksplodira na najgori način. Ja sam protiv bilo kakvog nasilja nad ženama, pogotovo nad mojom prijateljicom, postoje nadležni organi koji će se baviti time. Strašno je i za svaku osudu bilo kakvo nasilje i nad Suzanom i nad Nadeždom. Ja sam neko ko obožava žene i radim sa njima celog života, nasilje te vrste osuđujem do kraja."
 

Priveden Miki Đuričić zbog fizičkog nasilja! Saslušanje u toku!


Na pitanje da li se čuo sa članovima Suzanine porodice i da li zna kako se oni osećaju, Dejan je istakao da veruje da će oni postupiti onako kako treba:

"Nisam se čuo sa njima jer naš dogovor je bio da oni budu izopšteni iz bilo kakve veze sa Zadrugom i Suzaninim boravkom unutra. Ja verujem da će i Suzanin sin odreagovati kako treba, a i naravno veliki gospodin, Vlada, Suzanin suprug će sigurno, sigurno, sigurno odreagovati već kako treba jer nedopustive su takve stvari."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink.rs

Povezane vesti:


>