Zadruga

Parovi

Miki Đuričić će pred kamerama zaprositi udatu ženu, a to je kršenje zakona!

Miki Đuričić se vratio u Zadrugu, a prema njegovim rečima uradio je to samo zbog Suzane Perović. On je ušao u Zadrugu sa specijalnom namerom. On će pred kamerama zaprositi udatu ženu, a to je kršenje našeg zakona!

Miki Đuričić će pred kamerama zaprositi udatu ženu, a to je kršenje zakona! Screenshoot/Instagram
Miki Đuričić planira da zaprosi Suzanu pred kamerama. Miki će blagoslov tražiti od i dalje zakonitog supruga Vlade Perovića. Izvor blizak Mikiju kaže:

"Dok je bio napolju, Đuričić je čuo šta se priča o njegovoj vezi sa udatom ženom, a naročito ga je zabolelo što svi pljuju Suzanu nakon što su procurela dva snimka njihovog seksa. Iako se još uvek nije oporavio od saobraćajke, ušao je u rijaliti da spere ljagu sa Suzaninog imena. Želi da svi vide kako je istinski voli i da ima ozbiljne namere."

Izvor još dodaje:

" Planira uskoro da je zaprosi, a pre toga će tražiti da mu produkcija omogući video-poziv sa Vladimirom Perovićem kako bi porazgovarali o svemu oči u oči. Miki ne beži od odgovornosti, na sve je spreman samo a bude sa ženom u koju je zaljubljen duže od decenije."

Miki Đuričić je i sam izjavio da se u rijaliti vratio samo zbog Suzane. On je Suzani izjavio ljubav rečima koje neće zaboraviti:

"Kada sam video koliko ti nedostajem, da me dozivaš, morao sam da dođem. Nikada nisam gajio jače emocije prema ženi. Ono što se desilo među nama je prava ljubav. I nemoj da se sekiraš što nas prozivaju zbog seksa što smo imali."

Vladimir Perović, Suzanin suprug, nije na sve to imao komentar: 

"Kako vas nije sramota da me zovete, ne zanima me ništa što imate da me pitate"- vikao je Vladimir, a zatim spustio slušalicu.

Ako Đuričić zaista zaprosi Suzanu, znači da ćemo pred kamerama imati priliku da vidimo kako muškarac prosi ženu koja je već udata, a to je teško kršenje našeg zakona.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir


>