Region

Svet

Goga Sekulić o razvodu! Ne bi trebalo da brinete!

Goga Sekulić otpratila je nevenčanog supruga Uroša Domanovića sa Instagrama. U javnosti se podigla ogromna prašina, pa su se pokrenule i priče o razvodu, nakon krštenja sina. Ne bi trebalo da brinete!

Goga Sekulić o razvodu! Ne bi trebalo da brinete! Screenshoot/InstagramPo prvi put, Goga Sekulić se po ovom pitanju javno oglasila, pa ispričala pravu istinu o svemu:

"Telefon gori. Ne znam šta se dešava", počela je ona, koja je želela sve da obavi brzo, kako se u "Premijeru" uključila sa puta: "Iskreno da. Pre nekoliko dana i to su neki moji lični razlozi."

Pevačica je napomenula da je trenutno zbog poslovnih obaveza vezana za Beograd, a da je Uroš iz istog razloga i te kako vezan za Cirih. Sinčić je sve vreme sa njom, ali "nije joj u planu da se razvodi". Ipak, nije želela da precizira da li je u pitanju bila neka svađa ili kakva kriza u zajednici:

"Ne želim da komentarišem. Možda sam ga otpratila da vidim kako to izgleda kad otpratiš muža."

"Ne bi trebalo za sad da brinete, vi znate da sam ja iskrena i direktna"- dodala je ona te otkrila da se sa Urošem čula telefonom, bez obzira na to što se više ne prate na Instagramu. 
 

Bračna kriza! Goga Sekulić ljuta jer je Domanović iznenada napustio Beograd!


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>