Region

Svet

Pevačica Marina Visković gotovo neprepoznatljiva!

Marina Visković započela je karijeru pre jedanaest godina, a razvojni put njenog izgleda išao je brže nego muzički, iako je ranije imala status najangažovanije pevačice u klubovima i po splavovima. Gledajući fotografije sa početka karijere i upoređujući ih, jasno je da je gotovo neprepoznatljiva.

Pevačica Marina Visković gotovo neprepoznatljiva! Svet PlusMarina Visković danas izgleda potpuno drugačije, a očigledno se podvrgnula nizu plastičnih zahvata. Na početku karijere Marina je izgledala kao obična devojka ali je posedovala harizmu u odnosu na neke današnje devojke koje sve sliče jedna drugoj. 

Pevačica je operisala nos, ugradila implantate u grudi, ali i u usta, koja su danas znatno punija nego ranije. Povećala je i jagodice, koje su joj izraženije.

Viskovićeva je do sada jedino govorila o uvećanju grudi i usana, ali je za razvojni put njene lepote sasvim dovoljno uporediti fotografije od kada je prvi put stala na scenu. Marina je navodno izjavila jednom prilikom za medije da se pokajala što je išla pod nož i uradila brojne intervencije.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir

Povezane vesti:


>