Zadruga

Parovi

Aleksa Savić: Posle poziva mi je još teže! (VIDEO)

Sve zadrugare, ali i gledaoce kraj malih ekrana zaintrigirao je odnos Alekse i Eleonore Miljković, budući da je ova ukućanka često isticala da je izričito protiv prevare, a zna da on ima devojku koja ga čeka u spoljnom svetu. Aleksa Savić za čitavo vreme provedeno u rijalitiju "Zadruga 2" nema ni jednu mrlju ali pred sam kraj mu ni malo nije lako. Posle poziva mi je još teže!

Aleksa Savić: Posle poziva mi je još teže! (VIDEO) Screenshoot/InstagramEleonora je preko Mine Vrbaški poručivala njemu da joj se dopada, a ove noći u emisiji ,,Pitanja gledalaca" su saznali svi šta je ona pokušavala:

"Kakve je poruke Nora slala Aleksi?"

Mina je ispričala:

"Ona kad je ustala i rekla da je Aleksa simpatiše, bilo je samo da kažem da je sladak. Ali, ona je juče rekla da je to samo zatvoren prostor i da je više ne zanima."

Aleksa Savić je i ovoga puta želeo da svi znaju da nikada neće prevariti svoju devojku, iako ga je poljuljalo to što je u telefonskom razgovoru video samo svoju majku, koja nije otkrila razlog što se i njegova devojka Mina nije pojavila:

"Ja nemam šta da priznajem. Nora je lepa devojka, ali Mina mi je rekla da se sviđam njoj i da to traje dugo. Ja nisam to komentarisao. Mene nijedna devojka ne interesuje. Posle poziva mi je još teže, ja imam ptičicu, znam ko me čeka spolja. Rekao sam da znam da me devojka nikad ne bi ostavila na taj način, sačekala bi me prvo. Ali, od toga nema ništa. Rekla je da je sve u redu. Mene mama ne bi sigurno slagala, ja kad sam tražio poziv sa devojkom, Drvo mi nije odobrilo. Moja porodica se nikada nije mešala u odnos između nas. Stav moje majke je da ako je meni dobro njoj je još bolje."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>