Zadruga

Parovi

Ovo je čovek kojim Miljana Kulić preti Zoli! Tvrdi da je već jednom ubio! (VIDEO)

Miljana Kulić javno je na Nacionalnoj televiziji zapretila svom bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli smrću, a kako je istakla presudiće mu dečko njene sestre Tijane. Ovo je čovek kojim Miljana Kulić preti Zoli! Tvrdi da je već jednom ubio! 

Ovo je čovek kojim Miljana Kulić preti Zoli! Tvrdi da je već jednom ubio! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeNa jezive pretnje Miljane Kulić još uvek niko od nadležnih institucija nije reagovao, iako se na snimku koji je pušten sve jasno čuje, i iako je Zola istakao da strahuje za svoj život.

"Znači, biće ti kičma polomljena. A tebe će čim budeš izašao odavde, na prvom nastupu, kunem ti se u Željka, dabogda ga sahranila ako tako ne bude, ne budeš li spremio novac koji si mi dužan, 9.500 hiljada… Imaš vremena dok ne izađeš odavde. To da znaš, da se obratiš do sutra svom emancipovanom menadžeru, je l' ti jasno? Novac da mi vratiš…  U Željka ti se kunem, ostaćeš bez ičega. Sve će biti zapaljeno. Ne znaš s kim imaš posla… Tijanin momak je ubio dečka zbog Tijane. Da ubije još jednog, boli ga du*e… biće ti ubijena i majka i ti! "

O svemu ovome smo pisali OVDE.

Upravo zbog toga što je izgovorila i spomenula Tijanu i čoveka koji je optužen za pokušaj ubistva, čitav slučaj dodatno bi trebalo da razmotre nadležni organi.Naime, reč je o Predragu Todorovu zvanom Peka Kartel, koji se sumnjiči da je u noći 23. na 24. avgust 2017. godine, oko 4.30 časova, na Keju Kola Srpskih sestara u tom gradu u policajca Sašu Mihajlovića zvanog Butra ispalio 5 metaka iz pištolja, pa pobegao.

Kako se spekuliše, motiv krvavog obračuna je bila svađa oko Mihajlovićeve devojke. Njih dvojica se odranije nisu podnosili, pošto je Todorov u jednoj prilici udario šamar Mihajlovićevoj devojci.

Kobne noći obojica su bili u kafiću “Loko”, na Keju Kola srpskih sestara. Mihajlović je prišao Todorovu i kazao mu da nisu "rešili problem" zbog šamaranja njegove devojke.

- Todorov je izašao iz kafića ali je poslao svog prijatelja da pozove Mihajlovića da i on izađe napolje. Kada je bivši žandarm to uradio, Todorov je ispalio jedan hitac u vazduh, ali mu je Mihajlović odgovorio da se ne plaši, nakon čega je on u njega ispalio pet hitaca - rekli su nam tada sagovornici iz istrage.

Hitna pomoć je odmah došla na mesto tragedije i preuzela teško ranjenog mladića, ali je on preminuo na putu do Urgentnog centra.

Mihajlović je zadobio pet prostrelnih rana u grudni koš, trbuh i u noge od kojih je ubrzo preminuo. U Kliničkom centru je potvrđeno da su pola sata pokušavali da ga reanimiraju, ali da nisu uspeli da ga spasu.

Nakon ubistva, Todorov je pobegao, pa je policija raspisala potragu za njim. Na mestu krvavog obračuna policija je pronašla pet čaura ispaljenih iz pištolja kalibra 7.65 milimetara.

I ubica i žrtva su poznati u niškom kriminalnom miljeu.

Mihajlović je pravosnažno osuđen na kaznu zatvora u trajanju od godinu dana i dva meseca jer je 2008. godine u alkoholisanom stanju izazvao saobraćajnu nezgodu, u kojoj je teško povređen jedan Nišlija a zatim pobegao sa mesta nesreće. Takođe, protiv njega su podnošene krivične prijave zbog ometanja službenog lica u vršenju službene dužnosti i falsifikovanja novca.

Kriminalni dosije Todorova takođe je pozamašan. Njemu su podnošene prijave zbog zloupotrebe oružja, nasilničkog ponašanja na sportskim priredbama, ugrožavanja javnog saobraćaja i izazivanja opšte opasnosti.U novembru 2016. godine Todorov je iz pištolja pucao i u "Kubo" klubu u Nišu. Tom prilikom je ranio šankericu K. S. (23) koja je bio povređen list noge, i M. M. (48) kojem je povređena peta. On je pobegao ali je ubrzo uhapšen. Međutim, suđenje za krivična dela izazivanja opšte opasnosti i nedozvoljenu proizvodnju, držanje i nošenje oružja, čekao je na slobodi.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs


>