Region

Svet

Zdravko Čolić će zauvek pamtiti napad nožem na njegovu suprugu!

Popularni pevač Zdravko Čolić oduvek je važio za najboljeg frajera na našem estradnom nebu, a mnoge devojke su padale na njegov šarm. On će zauvek pamtiti napad obožavateljke, nožem na njegovu suprugu!

Zdravko Čolić će zauvek pamtiti napad nožem na njegovu suprugu! Screenshoot/InstagramZdravkovo srce je osvojila Aleksandra sa kojom je u braku od 2001. godine i imaju dve ćerke,  Unu i Laru. Iako 16 godina uživaju u skladnom bračnom odnosu, suprugu Zdravka Čolića retko kada imamo prilike da vidimo u javnosti, a mnogi spekulišu da je ovaj događaj povod za to. 

Otkako je kročio na muzičku scenu, Zdravko Čolić je postao miljenik žena. Zbog obožavateljki koje su ga pratile u stopu, pevač je tokom bogate karijere imao mnogo neprijatnosti. Jedna će mu ostati upamćena za ceo život:

"Mnogo toga sam prošao i doživeo u životu. Jednom je moju suprugu nožem napala neka obožavateljka i posekla je po licu. Sandra se izmakla, ali ju je ova malo zakačila, srećom bez većih posledica. To je bilo davno, ali se i dan-danas sećam toga. Moja žena drugih većih neprijatnosti nije imala, jer se ne eksponira, nije taj tip, a i smatram da žena i deca treba da budu daleko od očiju javnosti"- rekao je Čola u jednom intervjuu.


Zdravko Čolić je objasnio da je u ovom slučaju sreća u nesreći bila to što njegova zakonita supruga nije ljubomorna, pa se drama brzo završila:

"Moja supruga je reagovala kako treba. Ona razume moj posao. Mislim da to pozitivno deluje na nju. Ona to doživljava kao dobro i lepo, kao nešto što predstavlja deo mene. Ta publika je godinama uz mene i podržava to što radim. Verujem da može da joj bude samo drago zbog toga."

Za Čoliom je sedamdesetih i osamdesetih godina vladala masovna histerija, koju ni pre ni posle njega nije doživela nijedna domaća zvezda. Devojke su ga jurile u hordama i zbog njega svašta radile.

"Sećam se da je jedna preskakala balkone u Mađarskoj da bi ušla kroz moj prozor. Mogla je da pogine. Sarajevske novine pisale su o devojkama koje su se kao miševi pele uza zid do moje sobe. Bilo je i upadanja u sobu. Pokojni Davorin Popović me je zezao kako me je neka devojka poljubila i pala u nesvest, a ja nisam imao pojma jer je nisam video od gužve. Kaže mi Davorin: „Dođe, poljubi ga i, ooop, pade!“ Tih izliva emocija i strasti bilo je dosta"- prisetio se Čolić.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir

Povezane vesti:


>