Region

Svet

Teodora Džehevrović preko kreveta do karijere?!

Pevačica Tamara Milutinović progovorila je o prijateljstvu sa nekadašnjom koleginicom iz grupe "Đavolice"! Teodora Džehverović je preko skandala i kreveta došla do karijere! Peva na plejbek, a u rijalitiju je iznela sav prljav veš o sebi.

Teodora Džehevrović preko kreveta do karijere?! Screenshoot/Instagram



Tamara Milutinović je bez dlake na jeziku progovorila o tome šta se sve krije iza uspeha njene nekada dobre drugarice, te se dotakla detalja o tome da je Teodora Džehverović spremna da gazi i preko mrtvih da bi ostvarila ono što hoće. Ona za Srpski telegraf kaže:

" Moje prijateljstvo sa Teodorom je okončano i ne postoji šansa da se obnovi. Nemam potrebu da komentarišem nekoga kome je bitnije da gleda svoju zadnjicu i misli samo na sebe i zbog svoje pohlepe bez problema bude spreman da izgubi prijatelja. Ta devojka se meni nije javljala otkad je izašla iz rijalitija, pa zašto bih se ja javila njoj? Ona je samo pokazala da je spremna na sve da bi dobila to što hoće. Svašta sam čula, a samo je jedna od priča da je preko kreveta došla danas ovde gde je. Spremna je da gazi preko mrtvih da dobije ono što želi! Možda ima dobar album, ali kakva je ona zapravo pevačica."

- Da li ste vi nekada bili na nekom nastupu gde peva Teodora Džehverović?! Šta ste tamo čuli? Kako peva? To je sve na plejbek! Kad vidim pevačice koje tako nastupaju, zahvaljujem nebesima što nisam takva. Sve sam postigla zahvaljujući svom talentu i glasu. Pevam isključivo uživo, karijera mi je čista i bez skandala, tako da nema potrebe da komentarišem nekoga ko ni u najmanju ruku ne zaslužuje. Ona je u rijalitiju iznela sav prljav veš o sebi. Mislim da je dovoljno pokazala ko je i šta je.

Todora Džehevrović je čula šta njena nekadašnja prijateljica kaže, pa joj je i odgovorila:

"Iskreno, ne zanima me šta Tamara priča o meni. Tu sam odavno stavila tačku i, što se mene tiče, neka samo nastavi. Ne bih detaljisala oko toga."

Tamara i Teodora su se udaljile jedna od druge kada je Džehverovićka ušla u prvu sezonu rijalitija "Zadruga". Tada se pokrenula priča oko Teodorine prošlosti koju je imala sa biznismenom Ćazimom Osmanijem, a Milutinovićeva je rekla da će ta afera Teodoru pratiti kroz celu njenu karijeru.

Dok je bila u ekipi grupe Đavolice, Teodora Džehverović je navodno trpela mobing ostalih članica, ali je Tamara Milutinović to oštro demantovala, navodeći da se ona najviše založila za to da Teodora ostane u sastavu.

-Ja ne znam šta više da kažem na tu temu, ona je jedna veoma nesrećna devojka čim može da se bavi takvim stvarima i da toliko laže. Osvrnula bih se na njenu priču da smo mi nju maltretirale, ja mislim da je ona jasno stavila do znanja kakvo ona ponašanje i karakter ima i čisto sumnjam da nekom izgleda kao osoba koju neko može da maltretira. Bila sam prva za to da joj maksimalno pomognem da bude u grupi i milion puta sam pričala sa Sašom Popovićem, ali ona to očigledno nije umela da ceni - rekla je Milutinovićeva jednom prilikom.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Srpski telegraf

Povezane vesti:


>