Region

Svet

Milica Pavlović odgovorila na peckanje Rade Manojlović!

Rada Manojlović posle nastupa Sanje Stanković na "Zadrugoviziji" rekla je kako uopšte ne vidi razliku između zadrugarke i njene koleginice Milice Pavlović, čiju je pesmu zgodna plavuša izvodila. Milica Pavlović  odgovorila na peckanje koleginice Rade Manojlović!

Milica Pavlović  odgovorila na peckanje Rade Manojlović! Screenshoot/Instagram
Posle nastupa Sanje Stanković, Rada Manojlović je bez pardona rekla:

"Nisam primetila razliku između originala i tebe."

Kada je shvatila šta je izjavila, pokušala je da se opravda, ali nije joj pošlo za rukom:

"Problem je što sam ja tada bila dole. Stavljali su mi ozvučenje, bubice i tako dalje i ono što sam ja čula... 'Ajde sad da se ne lažemo, u pesmi 'Baja Papaja' zaista nema pevanja! Nema puno pevanja i nekih zahtevnih melodijskih linija da to ne bi mogla Sanja da dočara kako treba."

Dodatno se upetljala dodavši:

"Ne mislim sad da je to neka arija ne znam kakva, operska, pa da ne smem da kažem da nije ličilo i bilo blizu originala! Pogotovo sa njenim (Sanjinim) nastupom, videla sam da se baš potrudila - dobar kombinezon šareni, medved... Potrudila se da skine spot "Baja Papaja", mislila sam na to."

Milica Pavlović je na ovo Radino verovatno nenamerno peckanje, odgovorila:

"Nisam pomno gledala poslednju 'Zadrugoviziju', jer sam u totalnom haosu poslednjih dana zbog projekta koji pripremam... Uspela sam samo da vidim Sanjin nastup na jutjubu i drago mi je da je odabrala pesmu 'Baja Papaja', jer je to pesma koja ima veoma simpatican tekst, ali sjajnu poruku. Dobro se snašla, posebno zbog treme koju je imala... Kada je reč o Radi, šta god da je rekla ja sam sigurna da nije bila zlonamerna i da je želela da mene 'pecne'. Mi smo u sjajnim odnosima, znam da je dobra osoba i nema tu prostora nekim lošim vibracijama."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>