Zadruga

Parovi

Milan Milošević voditelj rijalitija Zadruga 2, još jednom izvukao deblji kraj! (VIDEO)

Nadežda Biljić sukobila se sa Zoricom Marković sinoć u toku emisije kada je novi vođa zadruge birao potrčke. Njih dve su se toliko posvađale da je Nadežda gađala Zoricu šminkom, ali je voditelj rijalitija "Zadruga 2" Milan Milošević još jednom izvukao deblji kraj!

Milan Milošević voditelj rijalitija Zadruga 2, još jednom izvukao deblji kraj! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeNadežda je gađala Zoricu šminkom, ali pogodila je voditelja Milana Miloševića. Obezbeđenje je odmah reagovalo!

Naime, Zorica Marković i Nadežda su se svađale, i nekoliko puta je Zorica izlazila iz toaleta te je lupala vratima. Kada je poslednji put izašla i krenula da sedne za sto, Nadežda je otvorila vrata i zamahnula rukom kako bi šminkom pogodila Zoricu Marković, ali je šminka odletela pravo na voditelja.Obezbeđenje je odmah skočilo kako bi sprečilo veći skandal, a voditelj se obratio zadrugarki:

"Nadežda, pogodila si mene. Ja volim grubo ali šta je ovo?!" - rekao joj je Milošević, ona mu se izvinila, a potom nastavila da gađa Markovićevu šminkom koju joj je ova prethodno polomila u toaletu. Razmenile su i psovke, a detaljnije pogledajte u video snimku koji sledi.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>