Region

Svet

Eva Ras otkrila šokantne detalje o glumcu Petru Božoviću!

Glumica Eva Ras rado priča o svojoj prošlosti, a njen bogati glumački opus prožet je raznim anegdotama i brojnim skandalima. Sada je otkrila šokantne detalje o glumcu Petru Božoviću!

Eva Ras otkrila šokantne detalje o glumcu Petru Božoviću! Screenshoot/Youtube



Eva Ras je u razgovoru za Srpski telegraf otkrila da je njen kolega Petar Božović svojevremeno bio jedan od najpoželjnijih muškaraca iz njene branše, te da mu je teško koja glumica mogla odoleti jer je bio dobar u krevetu:

" Petar Božović i ja smo zajedno snimali film "Lepota poroka" i u to vreme on je bio najveći je*ač, kre*ao je sve devojke u Crnoj Gori, ali i Miru Furlan. Njoj se udvarao i ugađao joj, zajedno su bili u apartmanu, a bili su intimni za vreme pauza na setu."

Ipak, to nije bilo sve, Eva je takođe otkrila da tada mladom glumcu Mira nije bila dovoljna, te je zavodio i druge devojke:

"Ali i pored nje, ja sam ga lično videla kako u kafiću sedi sa jednom Crnogorkom, samo što nisu vodili ljubav preda mnom. Žao mi je bilo kad se ugojio, pitala sam ga da li sad može išta da kreše, a on mi je rekao da mu se nikad nisam dopadala, ali da bi mogao da mi pokaže kako još uvek može."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Srpski telegraf

Povezane vesti:


>