Region

Svet

Jašar Ahmedovski totalno promenio imidž!

Jašar Ahmedovski bio je jedan od najpopularnijih pevača narodne muzike ali i prepoznatljiv po svojoj frizuri. Njegov izgled je i tada izazivao komentare, a sada je pevač mnogo moderniji. Sve češće nosi punđu ili rep, a posećuje i teretanu.

Jašar Ahmedovski totalno promenio imidž! Screenshoot/InstagramPevač Jašar Ahmedovski sa 18 godina je upoznao svoju sadašnju suprugu Snežanu koja je sa drugaricom došla da ga sluša. Bili su dvadeset godina u vezi nakon čega su se i venčali. Mnogo ga je povredilo to što mu prijatelji Šaban Šaulić i Rade Vučković nisu lično izjavili saučešće, pa je sa njima prestao da komunicira. Na estradi ni sa kim nije blizak, sem sa Sašom Popovićem koga je izabrao za kuma.

Ne voli da se mnogo i bez razloga pojavljuje u medijima što je veoma retko u današnje vreme. Smatra da može da traje uprkos tome što ne snima za Grand jer je njegova karijera starija od ove produkcijske kuće.

Sada se Jašar na instagramu pohvalio fotografijom iz teretane, gde izgleda potpuno drugačije od onoga na šta smo navikli svih ovih godina.


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>