Zadruga

Parovi

Ana Korać nije mogla da istrpi pritisak! Napustila kuću u sred emisije! (VIDEO)

Sinoć je u rijalitiju "Zadruga 2" došlo je do sukoba između Ane Korać i Maje Marinković.  Napustila je kuću u sred emisije! Ana Korać nije mogla da istrpi pritisak! 

Ana Korać nije mogla da istrpi pritisak! Napustila kuću u sred emisije! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Maja Marinković je optužila Anu Korać kako je ona rasturila vezu njene drugarice koja je bila sa izvesnim Karlom. Ana je tvrdila da to nije tačno i da je ona upoznala tu drugaricu u isto vreme kada i njen tadašnji dečko Karlo. Dok su zadrugarke iznosile različite verzije priče, nastao je haos. Ana je ispričala:

"Nas dvoje smo bili na žurki na moru i tada sam upoznala tu devojku. Karlo je fin i kulturan momak. Ja sam imala odličan odnos sa njim. Muka mi je od ovih pričica. Karlo i ja je nismo poznavali, upoznali smo je isto veče."

Maja Marinković je iznela svoju verziju priče:

"Devojka se godinama zabavljala sa njim. Ana je rekla da ne poznaje tu devojku. Ja ne želim da kompromitujem devojku, ne znam da li želi da bude medijski eksponirana. Ja govorim istinu i daću vam dokaze."

Koraćeva joj je odbrusila:

"Mala, ne vuci me za jezik da ja ne bih počela da pričam o tebi."

Maja Marinković je bila uporna u tome da joj Ana kaže koliko su bili u vezi, odnosno od kada do kada tačno. Ana joj je odgovorila:

"Nemam pojma, ima na Instagramu fotografije. Kada sam ja ušla u Zadrugu 1, bilo je leto, ja sam bila kod njega, ili pre zime."

Umešao se i Lepi Mića, a Ana Korać je nakon toga napustila kuću jer nije mogla više da podnese pritisak. David Dragojević je krenuo za njom.
 

Zadruga IZBACIVANJE: Rebeka je napustila rijaliti pa otkrila neke stvari o porodici! (VIDEO)



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>