Region

Svet

Darko Lazić je presrećan, a evo i zašto!

Darko Lazić i Ana Sević konačno su se i zakonski razveli, u sredu 16. maja 2019. godine, a pevač je otkrio da su se razišli prijateljski, te da je ostavio stan bivšoj supruzi i da je ona ta koja je dobila starateljstvo nad njihovom ćerkom Lorenom. Darko Lazić je presrećan, a evo i zašto! 

Darko Lazić je presrećan, a evo i zašto! Screenshoot/Instagram



Darko i Ana nisu imali problema oko starateljstva nad ćerkom Lorenom, pevač o tome kaže:

" Ana i ja smo civilizovani ljudi, i dalje smo u odličnim odnosima, jer prvenstveno smo uvek bili prijatelji, a pritom imamo ćerku, koju volimo najviše na svetu. O svemu smo se dogovorili. Ćerka će živeti sa Anom, ali će prvi i treći vikend u mesecu provoditi kod mene. Za praznike smo se isto dogovorili da ih delimo jednako, jedan praznik malena je kod mene, drugi kod nje. Sada je najbitnije da je ona najsrećnija i da će uskoro upoznati brata ."

Darko Lazić ističe da se sada najviše raduje što će njegova verenica Marina Gagić uskoro na svet doneti njihovog sina, kome će dati ime Mihajlo:

"Sada mi možemo da planiramo venčanje, ali prioritet nam je da sredimo kuću dok se sin ne rodi. Bebica je dobro, raste svaki dan, jedva čekamo da stigne i da ga i mi i Lorena upoznamo. Stan u Filmskom gradu ostaje Ani i Loreni, što je logično. Ne želim da se dete seli, da se privikava na drugi dom, vrtić, društvo. Sve u svemu, presrećan sam!"

Ana Sević sada bivša supruga pevača nije komentarisala razvod.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs

Povezane vesti:


>