Zadruga

Parovi

Ana Korać je najveći poraz Filipa Mijatova! Zbog nje se i tetovirao! (VIDEO)

Ana Korać je demantovala da je imala sa Filipom bilo šta osim druženja, pa objasnila da je Mijatov bio opsednut njome i pošto mu nije uzvratila istom merom, odlučio je da joj napakosti lažima. Ana Korać je najveći poraz Filipa Mijatova! Zbog nje se čak i tetovirao!

Ana Korać je najveći poraz Filipa Mijatova! Zbog nje se i tetovirao! (VIDEO) Screenshoot/Instagram



Mina Vrbaški je ispričala:

"Ona je posle nekog vremena izašla iz mog stana, posle je dolazila u moj stan, družile smo se, onda je nastala svađa. E sad, jedina devojka koja je živela sa mnom je G (početno slovo imena devojke), ali ona je izašla iz stana jer mi je pokrala zlato, ukrala novac, bavila se prostitucijom isto kao i ja, ja sam išla kod njene majke, sve sam joj rekla, htela sam policiji da je prijavim, lai je moja majka rekla da to ne radim, jer sam maloletna. To je period kada sam ja moju majku lagala za sve. Imala sam problem i sa njom i sa još jednom devojkom koje su mi dolazile na kuću sa nožem, zvala sam policiju. Matoru sam zvala, ona zna za to. Meni je žao što sam gađala Filipa u separeu, svašta sam radila. To je taj period dok je Ana bila sa mnom svaki dan. Onda su njih dvoje počeli sami da se druže. Mi smo se posvađale, završile smo komunikaciju."

Ana Korać je objasnila odnos između nje i Filipa Mijatova:

"Ja nikada u životu nisam imala seks sa Filipom. Ako ste opsednuti sa nekom osobom, ja znam šta on radi. Ja sam njegov najveći san. On je svakako bio u, a njegov najveći poraz je što nije mogao da me osvoji."

Mina je dodala:

"Tetoviram se zbog Ane, zato što mislim da će joj se to dopasti."

"Ja imam poruke koje je on slao Mini, da će govoriti laži za rijaliti, kako bi meni samo napakostio"- rekla je Koraćeva, pa dodala:

"Jel ste vi svesni ja kada bih bila sa njim neko bi mene ubio, ili bi njega ubili."



Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>