Zadruga

Parovi

Haos u rijalitiju Zadruga: Luna Đogani žestoko psovala Miljkovića zbog Miljane Kulić! (VIDEO)

Haos u rijalitiju Zadruga! Miljana Kulić je sinoć u toku pregleda nedelje sa Milanom Miloševićem napravila haos kada je isprovocirala Lunu govoreći da su njene emocije lažne i da i dalje voli Slobu Radanovića. Nakon svega što se izdešavalo, Luna Đogani žestoko psovala Miljkovića zbog Miljane Kulić!

Haos u rijalitiju Zadruga: Luna Đogani žestoko psovala Miljkovića zbog Miljane Kulić! (VIDEO) Screenshoot/Video



Mijana Kulić je, sećate se govorila da je zaljubljena u Marka Miljkovića, kao i to da se nada da će biti sa njim. Sada je započela svoju igru, a Marko Miljković je prokomentarisao kako će Luna zbog toga ponovo da pukne, što je Lunu dovelo do ludila. Izletela je iz kuće i uputila se ka Pabu, a Marko je potrčao za njom. Luna je urlala na njega:

"Mrš pičko raspala, ti da budeš rijaliti igrač. Mrš tamo. Jel ti bitniji jebeni rijaliti od mene. Jel ti bitniji rijaliti od mene, hoćeš ovo da gledaš jebem li ti seme. Jebem li ti mater u pičku odmah."

Marko je vikao na nju da se smiri ali nije vredelo:

"Stalno me ponižavaš, šta si ti sadista, zašto me ne poštuješ. Namerno mi radiš ove stvari? Jel ti fali nešto, jel ti fali nešto pa moram ovo da radim, šta radiš? Neću da imam bilo kakve odnose sa njima."

Miljković je pokušao da joj objasni da je to bila šala:

"Ja sam se sprdao. Ja znam kako sa njom postupati, ti ne znaš da se ponašaša sa njom. Ja sa njom nemam problem, ti imaš problem sa njom. Danas je tako išla, ja sam je sprdao, ali ti nisi bila tu da histerišeš, ona je videla da joj ne prolazi i nastavila je dalje."



Đoganijeva je i dalje urlala:

"Ona je bolesna, ona to shvata ozbiljno, ona nema pojma. Ti njoj daješ na značaju. Kvarimo vezu, a sve je savršeno. Neću nikakve priče, a ti mi to kvariš. Ako ti kažem distanca, onda distanca."

Marko joj je zamerio što mu je opsovala majku, a Luna je pokušala da se odbrani:

"To je uzrečica, nisam ti lično mislila. Ti si to uradio, napravio si priču, uvek sve prebaciš na mene. Nisam htela to za majku da ti kažem, ti izazivaš đavola u meni."

Kako je sve izgledalo, pogledajte u video snimku.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>