Zadruga

Parovi

Biljana Dragojević: Aleksandra je odjavljena sa adrese, neka se prijavi kod Ljube!

David Dragojević pre samo nekoliko dana žestoko je napao svoju bivšu verenicu, Aleksandru Subotić. Ono što je bio razlog njihove svađe jeste velika svota novca za koju je David tvrdio da Aleksandra nije uložila u renoviranje njegovog lokala. Iako do sada nije utvrđeno gde je zapravo otišao novac, Subotićeva je tvrdila da u znak zahvalnosti, Dragojević njenu fotografiju stavio na lokal. Biljana Dragojević kaže: Aleksandra je odjavljena sa adrese, neka se prijavi kod Ljube!

Biljana Dragojević: Aleksandra je odjavljena sa adrese, neka se prijavi kod Ljube! Screenshoot/Youtube



Ovo je fotografija koju je David ranije okačio na svom Instagramu



Ono što je zanimljivo jeste da je i Davidova majka, Biljana Dragojević označila objavu da joj se sviđa ali time nije potvrdila Aleksandrine navode, već je objavila fotografiju u čijem opisu stoji:

"GIROS KOD DACE " Aleksandrina slika odavno nije kao reklama na girosu jer je ona sa svojim LAŽIMA da je davala novac kao i za salon i kuću ugasila sve što se tiče naše porodice. Takođe više nije ni na našoj kućnoj adresi! ODJAVLJENA SA NAŠE ADRESE NEKA SE PRIJAVI KOD LJUBE!!"


Aleksandrine stvari su spakovane, što je Bilja dokumentovala video snimkom. Još da Srboljub dođe po njih.

"Očekujem da se neko pojavi da odnese stvari koje su ostale krevet, plakar, igračke, garderoba.... nadam se da ce biti brzo!!??"

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>