TV Show

Parovi

Krivila muža za prevaru, a onda se ispostavilo da je rodila tuđe dete! (VIDEO)

Dopisivanje i laži preko Facebook-a, prevare za dopunu kredita... Krivila muža za prevaru, a onda se ispostavilo da je rodila tuđe dete! U poslednjoj epizodi emisije DNK odmotao se klupko laži i prevara, nije pomogao ni crveni karmin.

Krivila muža za prevaru, a onda se ispostavilo da je rodila tuđe dete! (VIDEO) Svet PlusU današnje vreme nije teško stupiti u komunikaciju sa bilo kime, skoro svako vam je dostupan na nekoj od društvenih mreža, a onda dođe do razmene telefonskih brojeva jer verovali ili ne, postoje žene koje to i danas rade za jednu, dve, tri ili više dopuna kredita za mobilni. Kako muškarac koji je učestvovao u ovoj emisiji kaže, u pitanju je 200, 300, 500 dinara.

Da, da on je na taj način komunicirao sa ženama ali tvrdi da nije dopunjavao kredit ni jednoj... (?) I to ga je naravno koštalo. Njegova lepša polovina je želela da mu se osveti. Kako drugačije nego da i ona krene u avanturu...

Navodno, već je bila u drugom stanju sa drugim detetom ali da li je baš tako bilo... Rodilo se dete sa plavim očima i sumnja je krenula. U poslednjoj epizodi emisije DNK odmotao se klupko laži i prevara, nije pomogao ni crveni karmin.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>