Region

Svet

Ana Nikolić spas traži kod vračare! Crna magija odgovorna za sve loše što joj se desilo!

Razvela se, ne može da smrša pa spas traži kod vračare! Crna magija odgovorna za sve loše što joj se desilo u životu?! Ana Nikolić odlučila da se pridržava saveta! Ritual da se ponovo oseća dobro i bude ona stara.

Ana Nikolić spas traži kod vračare! Crna magija odgovorna za sve loše što joj se desilo! Screenshoot/InstagramRazočarana zbog svega lošeg što joj se desilo u poslednje vreme, pevačica je rešila da se pridržava svega onoga što joj je rečeno, pa će i piti vodu u kojoj se nalaze nekakvi rastvori i travke

Ana Nikolić ubeđena je da je za niz loših stvari koje su joj se desile u životu, prvenstveno razvod od Stefana Đurića Raste, kao i nemogućnost da, uz sve napore, skine kilograme, zaslužna ni manje ni više nego crna magija!

Probala je ona na sve načine da se vrati na stare staze i da zablista kao nekad, ali joj to ni pored velikog truda ne polazi za rukom. Posle divnih događaja, poznanstva s Rastom, njihovog venčanja, kao i rođenja ćerke, u Aninom životu nastupio je loš period kojem se ne nazire kraj.


Nikolićeva je zbog toga pričala s mnogim stručnjacima, uglavnom medicinski orijentisanim, i tražila savet, ali je nekako uvek imala utisak da je sve to uzaludno. Jedna od njenih bliskih prijateljica i koleginica nedavno joj je u razgovoru rekla da hitno mora da se obrati pravoj osobi za pomoć, a to je vračara.

"Ana nikad nije posećivala takve ljude jer nije imala potrebu, a ni priliku za to. Ali kad je čula da je njenoj drugarici jedna žena mnogo pomogla, odlučila je da proba i tu opciju. Uzela je kontakt, pozvala vidovnjakinju i zakazala termin. Već posle nekoliko dana Ana je otišla u okolinu Čačka, gde se nalazi ta žena, koja ju je još s vrata fascinirana time koliko je znala o njenom zdravstvenom stanju. Odmah joj je ovako rekla: „Dobro je što si došla, ne znam šta si dosad čekala. Nećeš nikad smršati jer imaš problema s hormonima, a to lekovima i terapijama možeš da lečiš deset godina. Ja ću ti pomoći da se otarasiš toga!“ - prepričava reči vidovite žene izvor Kurira blizak pevačici.Ana je od vračare dobila vodu u kojoj se nalaze nekakvi rastvori i travke, a to bi trebalo da joj pomogne u borbi s kilogramima, i uopšte da poboljša zdravlje. I to nije sve.

"Žena joj je do detalja ispričala zašto se raspao njen brak sa Stefanom. Prste je umešala jedna od Rastinih bivših devojka, koja nikako nije mogla da podnese to što je Ana zauzela njeno mesto, i to preko noći. Iako joj Ana nije uradila ništa nažao, rešila je da joj se osveti. Bacila im je crnu magiju da se nikad ne slažu, da im u kući uvek budu rat i svađa, što se njima zaista i događalo. Ana je bila šokirana kad je to čula. Takođe, vračara ju je pitala da li je ispred ulaznih vrata stana pronašla zamotuljak kose i kapljice krvi, što je nju frapiralo jer je to našla još pre nego što je ostala u drugom stanju. Međutim, Ana nije obraćala pažnju na te, kako joj se činilo, trivijalne stvari" - dodaje izvor i kaže da će Nikolićeva ponovo morati da poseti vračaru u okolini Čačka, kako bi počela da otklanja crnu magiju.


"Sledeće nedelje Ana ponovo ide kod vračare, tada će izvesti prvi ritual koji će joj pomoći da se ponovo oseća dobro i bude ona stara" - zaključuje izvor.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir


>