Region

Svet

Aleksandra Prijović krije aferu svog supruga zbog bruke. Varao je dok je bila trudna!

Filip Živojinović varao je Aleksandru Prijović sa jednom zgodnom manekenkom dok je bila trudna. Aleksandra Prijović krije aferu svog supruga zbog bruke ali mu neće oprostiti. Prošla je kroz pravi pakao.

Aleksandra Prijović krije aferu svog supruga zbog bruke. Varao je dok je bila trudna! Screenshoot/InstagramPevačica je zbog sina Aleksandra prešla preko toga, ali Filipu to nikada neće oprostiti. Kako dobro obavešteni izvor tvrdi, Prija krije suprugovu aferu od folk zvezde Lepe Brene i svog svekra Slobodana Bobe Živojinovića, ali i od svoje majke Borke zbog velike bruke.

Aleksandra se trudi da Filipu oprosti prevaru, ali ne ide to baš tako lako. Ta riba sa kojom ju je varao je baš lepa i zgodna, a upoznali su se u njihovom restoranu "Tri tačke" i tada je počela njihova kratka romansa. Od tog dana provodili su puno vremena zajedno, a Prija je ludela što joj muž luta dok ona sama sedi u stanu - priča izvor i objašnjava kako se Filip tada ponašao veoma neodgovorno prema svojoj ženi.

"On je toliko poludeo za tom manekenkom da nedelju dana nije živeo u Aleksandrinom stanu iako je ona bila pred porođajem. Ta devojka ga je brzo obrlatila i on je Priju skroz zapustio i samo se sa ovom provodio dan i noć. Ona je svetski top-model i Filipu je prijalo njeno društvo, a njoj njegovi pokloni, koje je svakodnevno dobijala. Aleksandra je tada prošla kroz pravi pakao, noćima je plakala i zvala ga, a on joj nije odgovarao. Ma strašno, jadna žena šta je sve preživela" - kaže izvor i otkriva da Aleksandra zbog bruke, koja bi brzo pukla, nije nikome htela da priča o Filipovom neverstvu, pa je tako sve lagala kada bi je pitali gde joj je muž.

"Prijovićka nikome nije htela da se žali, niti da od sebe pravi žrtvu. Ni Brena, ni Boba, pa čak ni njena majka Borka nisu znali za ovo Filipovo neverstvo. Nije htela da ih sekira i da razara porodicu pred porođaj. Bilo joj je važno da ostane jaka zbog deteta. Inače, Prija je u to vreme imala česta gušenja zbog nervoze, a ta preljuba ju je skroz dotukla. Kad je saznala da je sa tom devojkom svakodnevno na Dorćolu, pevačica je rešila da ga dozove pameti i zapretila mu je rečima: "Sina nikada nećeš videti ako se ne vratiš kući i ako se ne uzmeš u pamet. Znam gde i sa kim noći provodiš", tek tad se Filip malo trgao i prekinuo tu aferu sa manekenkom" - kaže izvor za Skandal i dodaje:

"Naravno, ta devojka nije tek tako pustila Živojinovića, pravila im je dosta problema i na kraju odustala. Ma, to što je Aleksandra proživela pred porođaj, nikad nikome ne bih poželela. Prija je mnogo patila u trenucima kad je trebalo da bude najsrećnija, a Filip je kriv za sve. Ona se mnogo plašila zbog sina i da li će pored tolike napetosti i problema biti sve u redu. Situacija se smirila tek kada su se preselili u novu vilu" - priča izvor i kaže da je Filip u poslednjem trenutku došao sebi i shvatio da su mu bitnija žena i dete od neke tamo manekenke.

"Još uvek on plaća zbog te greške, Prija jeste prešla preko toga, ali mu nije oprostila. On se sada trudi da sve nadomesti, pomaže joj u svemu i ugađa, ali ona mu jasno stavlja do znanja da je još uvek ljuta i da je strašno ružno to što joj je uradio. Porodica im je sada na prvom mestu i sin ih je još jače ujedinio. Dogovorili su se da sve ostane velika tajna i da to sami prevaziđu, a u javnosti da i dalje odaju utisak srećnog para" - završava izvor.

Ljubavnica Sara tvrdi: Filip mi je napravio dete

Možda sve spletke i podmetanja sa kojima su se do sada susreli nisu ugrozili vezu Filipa i Aleksandre, ali ovo sigurno hoće. Sara Ivanović (24) iz Beograda tvrdi da je u proteklih nekoliko meseci imala aferu sa Filipom i da nosi njegovo dete.

"Filip i ja smo se upoznali na jednom splavu posredstvom zajedničkog druga koji je sa njim izuzetno blizak. Jasno mi je naglasio da zbog Aleksandre ne želi da se vezuje i da to treba da shvatim kao što jeste. Viđali smo se vikendom, subotom po podne i noću kada je Aleksandra bila van zemlje. Kada sam posumnjala na trudnoću, odmah sam uradila test i pozvala Filipa. Bio je šokiran, ćutao je pet minuta i rekao joj je da je najbolje da se vide i popričaju. On mi je napravio dete i ja ću ga roditi" - rekla je Sara za Svet.
 

Aleksandra Prijović: Filip me prevario jedino ako se iskrao noću iz kreveta!

Napad na Zvezdu Granda! Pokušaj silovanja prijavila policiji!

Rasta varao Anu Nikolić sa Majom Marinković! Zadrugarka bila u šemi sa reperom!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Republika.rs


>