Region

Svet

Napad na Zvezdu Granda! Pokušaj silovanja prijavila policiji!

Napad na Zvezdu Granda! Pevačica Dunja Popović, prijavila je policiji migranta koji ju je napao dok je ulazila u automobil i pokušao da je siluje! Dunja je uspela da se otrgne napasniku i slika ga mobilnim, nakon čega su ga policajci identifikovali i uhapsili.

Napad na Zvezdu Granda! Pokušaj silovanja prijavila policiji! Screenshoot/InstagramPevačica kaže da se drama odigrala 2. maja oko 23.30 na parkingu ispred zgrade u kojoj živi u Obrenovcu. Ona je za Srpski telegraf ispričala:

"Sela sam u auto kad je iznenada prišao dečko i otvorio suvozačeva vrata. U prvi mah pomislila sam da će da me opljačka. Međutim, kad je progovorio na engleskom, shvatila sam da ipak želi nešto drugo. Više puta je ponovio: "Give me sex". Nagnuo se da uđe u auto, a ja sam se uplašila i izašla iz vozila, nadajući se da će neko naići i pomoći mi. On je potom pobegao."

Dunja dodaje da je ponovo sela u automobil i krenula na zakazanu proslavu, ali je od stresa i straha pošla u suprotnom smeru:

"Okrenula sam auto i ugledala muškarca koji me je napao. Imao je kačket na glavi, crnu dužu kosu i bradu. Reagovala sam u sekundi, zgrabila telefon i snimila ga, a potom otišla u policiju."Policija je odmah reagovala i samo desetak minuta kasnije privela migranta:

"Nije želeo da odgovori ni na jedno pitanje, a kad je rekao: "What", prepoznala sam njegov glas. Taj dečko nije imao dokumenta, podaci o njemu su bili lažni, a verovatno i ime i prezime koje je naveo. Nemoguće da su svi rođeni 1. januara."

Ona dodaje da je nekoliko dana kasnije dobila poziv za saslušanje:

"Napadač je došao u pratnji dvojice policajaca, a dobio je i advokata i prevodioca. Pravdao se da je bio mnogo pijan i da se ničeg ne seća, u šta sumnjam. Odbio je da sklopi sporazum o priznanju krivice i bude osuđen na uslovnu kaznu sa zabranom ulaska u Srbiju od pet godina. Na saslušanju sam se osećala kao da sam ja okrivljena, a ne oštećena. Živim u strahu, plašim se da ga ne puste na slobodu, pa da mi se sveti."
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/ Srpski telegraf


>